Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Négy vasvárira két barcikai válasz volt

Négy vasvárira két barcikai válasz volt

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Egy nem várt betegséghullám alaposan megtizedelte U19-es keretünket, így a fiatalabb korosztályokból is fel kellett játszania játékosoknak, hogy biztonságosan el tudjunk utazni Tiszavasváriba.

A nehézségek ellenére parádésan indult a mérkőzés, hiszen a 15 (!) éves Fedor Dominik már a 6. percben megszerezte a vezetést csapatunknak. Erre azonban három hazai találat jött válaszként, amire már az első játékrészben csak egy ízben tudtunk reagálni: Lakatos Krisztofer a 37. percben büntetőből állította be az első félidő eredményét, 3-2-es hazai vezetéssel mehettünk pihenőre.

A második negyvenöt percben három helyen is próbált frissíteni Korolovszky György, de nem tudtuk kiegyenlíteni az állást, sőt, a 74. percben a vasvári kétgólosra növelte az előnyét.

Ennek ellenére a srácok dicséretet érdemelnek, hiszen kilenc (!) 17 év alatti játékossal hoztuk le ezt a meccset.

 

JEGYZŐKÖNYV

MLSZ Regionális U19 alap Északkeleti csoport

4. forduló

 

TISZAVASVÁRI SE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC   4-2 (3-4)

Gólszerzők: Fedor és Lakatos K. (b).

 

Kolorcity Kazincbarcika:

Bodnár – Balogh L., Szabó R., Kerékgyártó, Lakatos K., Ráczi, Képes, Kresák (Kovács K. 76’), Fedor (Antal 65’), Jakab (Simon 46’), Bagonyi.

Edző: Korolovszky György

 

Egy nagyon zaklatott, hektikus héten van túl a csapat. A mérkőzés előtt 16 órával, még nem volt tizenegy egészséges játékosom, de aztán ez megoldódott. Örülök azoknak a játékosoknak, akik most először jöttek hozzám az U17-es csapatból, nagyon kellemes benyomást tettet rám. Azt persze sajnálom, hogy két beteg játékosom nem álhatott rendelkezésre, mert ezen is, illetve a múlt heti kiállításon is nagymértékben múlt - főleg a létszám és a minőség miatt - a mérkőzés végkimenetele. Viszont még így is végig ott voltunk a döntetlen környékén, ami bizalomkeltő és örömteli. Egy nagyon fiatal csapattal játszom a kezdetek óta a bajnokságban, ami remélem, hamarosan összeáll.

A csapat négy fordulót követően a 10. helyen áll, s legközelebb e hét pénteken 16 órától a Tiszaújvárossal mérjük össze tudásunkat.

További híreink

Feljutásra hajt vasárnapi ellenfelünk

Dátum: 2024. febr 24. 10:00

A Vasas számára egyre elérhetőbb közelségbe kerül a második hely, ők ezért, mi pedig a stabil középmezőnyért küzdünk majd.

A ráadás nyolcadik percében mentett pontot ősszel a Vasas

Dátum: 2024. febr 23. 11:30

Emlékezetes volt az idei párharc első felvonása, vasárnap pedig a 22. forduló keretében fogadjuk feljutásért küzdő fővárosiakat.

U14: gólzáporos tavaszi szezonnyitó

Dátum: 2024. febr 22. 14:00

Bár volt tartása csapatunknak, s lőttünk is négy gólt, a három pontot nem sikerült itthon tartani.

A legkisebbek is Cigándon jártak

Dátum: 2024. febr 21. 13:30

A XIII. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Tornán szerepelt U7-es korosztályunk.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk