Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Nem sikerült itthon tartani a pontokat

Nem sikerült itthon tartani a pontokat

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Pénteken délután hazai pályán játszott U19-es csapatunk, az ellenfél a nagy múltú Tiszaújváros korosztályos csapat volt.

Nem volt könnyű dolga Korolovszky Györgynek a csapat összeállítása során, hiszen betegség, sérülés és egyéb okok miatt is foghíjas volt a csapat. Talán ennek (is) és a rutintalanságnak tudható be, hogy már az első játékrészben két gólos előnyre tettek szert a vendégek. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy pályán elszenvedett sérülés miatt már a 18. percben változtatnunk is kellett. A második játékrészben sem ment sokkal jobban a játék, és a szerencse sem pártolt mellénk: az 51. percben kaptunk egy gólt, majd újabb sérülések miatt a végén kilenc emberrel és három gólos vereséggel zártuk a meccset.

 

JEGYZŐKÖNYV

MLSZ Regionális U19 alap Északkeleti csoport

5. forduló

 

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC – FC TISZAÚJVÁROS   0-3 (0-2)

 

Kolorcity Kazincbarcika:

Bodnár – Balogh L., Szabó R. (Lakatos K. 18’), Lovas (Kovács K. 56’), Kerékgyártó, Képes (Nagy D. 46’), Jakab, Henez, Miczi, Bagonyi, Suhai.

Edző: Korolovszky György

 

Az eredmény miatt nem neheztelek a csapatra, azért viszont igen, ahogy az első két gólt kaptuk. Tanulási folyamatban vannak a játékosok, ha így fogják fel, akár még hasznukra is válhat. A kezdő csapatnak voltak előzményei, arról most nem szeretnék beszélni, azt majd csapaton belül. Sérülés miatt szükségszerűen kellett cserélnem a 18. percben, majd egy kisebb sérülés miatt az utolsó tíz percet kilenc emberrel játszottuk le és így fejeztük be a meccset. Ennek ellenére, ami pozitívum, hogy a második félidőben volt tartása a csapatnak.

 

A csapat csütörtökön 16 órától a Gesztely vendégeként játssza le soron következő bajnokiját.

További híreink

Erős Gábor nagyinterjújának második része

Dátum: 2024. jún 23. 10:00

Az első részben megismerhették Gábor játékosmúltját, edzővé válásának folyamatát és filozófiáját, no és egy kicsit már a kazincbarcikai tervekről is szó esett.

Ismerjék meg egy kicsit jobban Erős Gábort!

Dátum: 2024. jún 22. 08:00

"Amíg az ember nem találkozik szembe azzal a helyzettel, hogy abbahagyja a futballt és elindul valamilyen más úton, addig nem nagyon érzékeli, fogja fel azt, hogy micsoda különbséget is jelent ez valójában."

Erős Gábor lett a Kolorcity Kazincbarcika vezetőedzője!

Dátum: 2024. jún 14. 11:45

A 43 éves szakember ma írta alá szerződését, így a Merkantil Bank Liga 2024/2025-ös szezonjának Erős Gábor irányításával vág neki a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata a második vonalban.

Kotula Máté is az élvonalban folytatja!

Dátum: 2024. jún 03. 10:00

Kölcsönjátékosunk is kiváló szezont futott és az NB1-es Kecskemétre igazol.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk