Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Nem sikerült itthon tartani a pontokat

Nem sikerült itthon tartani a pontokat

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Pénteken délután hazai pályán játszott U19-es csapatunk, az ellenfél a nagy múltú Tiszaújváros korosztályos csapat volt.

Nem volt könnyű dolga Korolovszky Györgynek a csapat összeállítása során, hiszen betegség, sérülés és egyéb okok miatt is foghíjas volt a csapat. Talán ennek (is) és a rutintalanságnak tudható be, hogy már az első játékrészben két gólos előnyre tettek szert a vendégek. Bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy pályán elszenvedett sérülés miatt már a 18. percben változtatnunk is kellett. A második játékrészben sem ment sokkal jobban a játék, és a szerencse sem pártolt mellénk: az 51. percben kaptunk egy gólt, majd újabb sérülések miatt a végén kilenc emberrel és három gólos vereséggel zártuk a meccset.

 

JEGYZŐKÖNYV

MLSZ Regionális U19 alap Északkeleti csoport

5. forduló

 

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC – FC TISZAÚJVÁROS   0-3 (0-2)

 

Kolorcity Kazincbarcika:

Bodnár – Balogh L., Szabó R. (Lakatos K. 18’), Lovas (Kovács K. 56’), Kerékgyártó, Képes (Nagy D. 46’), Jakab, Henez, Miczi, Bagonyi, Suhai.

Edző: Korolovszky György

 

Az eredmény miatt nem neheztelek a csapatra, azért viszont igen, ahogy az első két gólt kaptuk. Tanulási folyamatban vannak a játékosok, ha így fogják fel, akár még hasznukra is válhat. A kezdő csapatnak voltak előzményei, arról most nem szeretnék beszélni, azt majd csapaton belül. Sérülés miatt szükségszerűen kellett cserélnem a 18. percben, majd egy kisebb sérülés miatt az utolsó tíz percet kilenc emberrel játszottuk le és így fejeztük be a meccset. Ennek ellenére, ami pozitívum, hogy a második félidőben volt tartása a csapatnak.

 

A csapat csütörtökön 16 órától a Gesztely vendégeként játssza le soron következő bajnokiját.

További híreink

Feljutásra hajt vasárnapi ellenfelünk

Dátum: 2024. febr 24. 10:00

A Vasas számára egyre elérhetőbb közelségbe kerül a második hely, ők ezért, mi pedig a stabil középmezőnyért küzdünk majd.

A ráadás nyolcadik percében mentett pontot ősszel a Vasas

Dátum: 2024. febr 23. 11:30

Emlékezetes volt az idei párharc első felvonása, vasárnap pedig a 22. forduló keretében fogadjuk feljutásért küzdő fővárosiakat.

U14: gólzáporos tavaszi szezonnyitó

Dátum: 2024. febr 22. 14:00

Bár volt tartása csapatunknak, s lőttünk is négy gólt, a három pontot nem sikerült itthon tartani.

A legkisebbek is Cigándon jártak

Dátum: 2024. febr 21. 13:30

A XIII. Nemzetközi Utánpótlás Teremlabdarúgó Tornán szerepelt U7-es korosztályunk.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk