Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Ellenünk sem botlott a listavezető

Ellenünk sem botlott a listavezető

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Az eddig hibátlan Debreceni Sportcentrum csapata ellen játszott hétvégén az U19-es csapat.

A hazaiaknak az első félidőben nem sikerült olyan fölényt kialakítani, mint amire az eddig szerzett pontok és a helyezések alapján esetleg számítani lehetett. Bár egy gólt sikerült a Debrecennek szereznie, így 1-0-s hazai vezetéssel mehettünk pihenőre. Aztán a második játékrészben már helyenként sikerült fölényben játszani az éllovasnak, ennek köszönhetően négy góllal nyerni tudtak.

 

JEGYZŐKÖNYV

MLSZ Regionális U19 alap Északkeleti csoport

8. forduló

 

DEBRECENI SPORTCENTRUM - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC   4-0 (1-0)

 

Kolorcity Kazincbarcika:

Bodnár – Szabó R., Miczi, Balogh L., Kerékgyártó, Lakatos K., Lovas (Képes 46’), Antal (Kocsis 46’), Kresák, Bagonyi, Kovács K. (Nagy D. 63’).

Edző: Korolovszky György

 

Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, az első félidő stabil volt, jól beleálltak a játékosaim, nem volt különbség a két csapat között, a helyezések ellenére sem. Mezőnyben abszolút 50-50 százalék volt a játék folyamatossága, bátran, olykor látványosan játszottunk. A második félidő első 20-25 perce nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna. Újra egy erős fizikumú, 180 cm átlagmagasságú csapat ellen játszottunk, így sajnos az egy az egy elleni szituációkból nem mindig mi jöttünk ki nyertesen. Ennek ellenére játékban partnerek voltunk.

 

A 9. fordulóban itthon játszunk, a mérkőzés vasárnap fél kettőtől lesz, az ellenfél a hatodik helyezett FILO SE.

További híreink

Erős Gábor nagyinterjújának második része

Dátum: 2024. jún 23. 10:00

Az első részben megismerhették Gábor játékosmúltját, edzővé válásának folyamatát és filozófiáját, no és egy kicsit már a kazincbarcikai tervekről is szó esett.

Ismerjék meg egy kicsit jobban Erős Gábort!

Dátum: 2024. jún 22. 08:00

"Amíg az ember nem találkozik szembe azzal a helyzettel, hogy abbahagyja a futballt és elindul valamilyen más úton, addig nem nagyon érzékeli, fogja fel azt, hogy micsoda különbséget is jelent ez valójában."

Erős Gábor lett a Kolorcity Kazincbarcika vezetőedzője!

Dátum: 2024. jún 14. 11:45

A 43 éves szakember ma írta alá szerződését, így a Merkantil Bank Liga 2024/2025-ös szezonjának Erős Gábor irányításával vág neki a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata a második vonalban.

Kotula Máté is az élvonalban folytatja!

Dátum: 2024. jún 03. 10:00

Kölcsönjátékosunk is kiváló szezont futott és az NB1-es Kecskemétre igazol.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk