Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Idegenben nagyarányú győzelemmel javította ki a hazai botlást az U17

Idegenben nagyarányú győzelemmel javította ki a hazai botlást az U17

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Egy klassz győzelmet követően hazai pályán játszotta 8. fordulós mérkőzését Harnócz Róbert csapata. Mielőtt a részletekbe belemennénk, ez egy olyan meccs volt, amit az ember a lehető leggyorsabban szeretne elfelejteni és talán meg nem történtté tenni. A Felsőzsolca korosztályos csapatával egy elég magas hőfokú, pályán belül és kívül feszült, helyenként durva mérkőzést játszottunk. S ha volt is sportértéke, leginkább nem erre emlékezik majd egyik fél sem.

De nézzük a mérkőzést: a vendégek az első félidő finisére fordulva megszerezték a vezetést, így egygólos hátrányban következett a szünet. A második játékrészből alig telt el szűk tíz perc, amikor a Bódva-Völgyi TSE növelni tudta előnyét, 0-2. A srácok a kétgólos hátrány birtokában sem adták fel, s ennek köszönhetően húsz perccel a vége előtt André Zoltán szépített, s megnyílt az esély az egyenlítésre. Ám már hiába dolgozott ki a csapat számos helyzetet, és szorította be a kapuja elé a vendégeket, nem tudott itthon tartani egy pontot sem.

 

JEGYZŐKÖNYV

MLSZ Regionális U17 alap Északkeleti csoport

8. forduló

 

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC – BÓDVA-VÖLGYI TSE   1-2 (0-1)

Gólszerzők: André 69’

 

Kolorcity Kazincbarcika:

Boros – Lovas, Magyar D., Tóth M., Nagy D., Kocsis, (Kovács K. 56’), Horváth N., Ibi, Győrfi, Képes, André.

Vezetőedző: Harnócz Róbert

 

Egy nagyon feszült hangulatú, helyenként durva belépőkkel tarkított mérkőzésen vagyunk túl. Az első félidőben kicsit tompán játszottunk, tenisz nyelven szólva, túl sok ki nem kényszerített hibát vétettünk. A nehezen megszerzett labdákkal tanácstalanok voltunk, nem tudtuk kellő hatékonysággal megjátszani a támadóinkat. A második félidőben már úgy játszott a csapat, ahogy az elvárható lenne. Küzdöttünk, hajtottunk, gólhelyzeteket alakítottunk ki, sikerült szépíteni is egy nagyon szép egyéni akció végén. Az utolsó húsz percben beszorítottuk az ellenfelet a saját kapujuk elé, rúgtunk számtalan szögletet, levegőben lógott az egyenlítés, de sajnos kifutottunk az időből. A döntetlen reálisabb eredmény lett volna.


A parázs mérkőzés után a 9. fordulóban Onga felé vettük az útirányt. A hazaiak a tabella végén álltak, vagyis mondhatni vendégként is az elvárt eredmény a győzelem volt. Nem is teketóriáztunk sokáig, már az 5. percben megszereztük a vezetést, Nagy Dániel révén. A hazaiak a 19. percben egyenlíteni tudtak, úgyhogy – mondhatni - újra kezdődött a mérkőzés. A félidő végéig még két szép gólt szereztünk, először Tóth Márkus, majd újra Nagy Dani volt eredményes. 1-3-mal fordultunk, s éreztük, hogy ez még kevés, rá kell tenni egy-két lapáttal. Ez a tudatosságnak köszönhetően a második játékrész derekán sikerült is, André Zoltán két percen belül duplázott, s beállította az 1-5-ös végeredményt.

 

JEGYZŐKÖNYV

MLSZ Regionális U17 alap Északkeleti csoport

9. forduló

 

BORSOD SPORT KLUB  - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC   1-5 (1-3)

Gólszerzők: Nagy D. 5’ és 44’, Tóth M. 25’, André 76’ és 78’.

 

Kolorcity Kazincbarcika:

Boros – Simon, Magyar D., Tóth M., Nagy D., Kocsis (Kovács K. 26’), Horváth N., Ibi, Győrfi (Fedor 46’), Képes, André.

Vezetőedző: Harnócz Róbert

 

Gratulálok a srácoknak a nagyarányú győzelemhez! Egész héten a támadásszervezésre és a befejezésekre fektettük a fő hangsúlyt, amiből néhány elemet viszont is láttam a mérkőzésen. Véleményem szerint azért nyertük meg a meccset, mert sokkal tudatosabban játszottunk ellenfelünknél.

Az U17 jelenleg a 8. helyen áll, folytatás szombaton hazai pályán a Tállya-Encs ellen, kezdés 11 órakor.

További híreink

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk