Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Jó meccset játszott, de nem szerzett pontot az U19

Jó meccset játszott, de nem szerzett pontot az U19

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Az élmezőnyhöz tartozó Filo SE volt U19-es csapatunk ellenfele a mögöttünk álló hétvégén.

A vendégek szerezték meg a vezetést a 16. percben, méghozzá egy büntetőből, de szerencsére ez nem bénította meg a srácokat. Olyannyira nem, hogy tíz perccel később kiegyenlítettünk, majd még az első félidő vége előtt meg is szereztük a vezetést. Mindkét gól Lakatos Krisztofer nevéhez kötődik. Aztán a 60. perctől kezdve negyedóra alatt megfordította a mérkőzést a Filo SE, s kétgólos előnyre tettek szert. Ezt már sajnos nem sikerült egalizálni, így továbbra is nyeretlenek vagyunk, hét forduló óta.

 

JEGYZŐKÖNYV

MLSZ Regionális U19 alap Északkeleti csoport

9. forduló

 

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC – FILO SE   2-4 (2-1)

 

Kolorcity Kazincbarcika:

Bodnár (Veres B. 85’) – Simon, Miczi, Kerékgyártó, Lakatos K., Szabó R. (Antal 74’), Kovács Sz., Kresák, Kovács K., Képes (Nagy D. 66’). Bagonyi

Edző: Korolovszky György

 

Az eredménytől függetlenül teljes mértékben azt tette a csapat, amit megbeszéltünk. Kipróbáltunk egy új csapat-taktikai elemet és azt gondolom, hogy ez teljes mértékben ült a mérkőzés végéig. Sőt, mi több, még vezettünk is a mérkőzésen, rúgtunk két gólt, ami számomra mindig pozitív, ha a csapat gólt rúg. A mérkőzésen a srácok körülbelül ezerszer passzoltak egymásnak, ami nagyon nagy értéke a játékunknak. Váltig állítom, hogy a bajnokság legfiatalabb csapata a miénk, s ennek ellenére örömmel mondhatom, hogy mindig komoly ellenfelei vagyunk mindenkinek.

A hétvége helyett jövő kedden játszanak a srácok, a 10. fordulóban délután egy órától a középmezőnyben álló Csenger otthonában lépünk pályára.

További híreink

Erős Gábor nagyinterjújának második része

Dátum: 2024. jún 23. 10:00

Az első részben megismerhették Gábor játékosmúltját, edzővé válásának folyamatát és filozófiáját, no és egy kicsit már a kazincbarcikai tervekről is szó esett.

Ismerjék meg egy kicsit jobban Erős Gábort!

Dátum: 2024. jún 22. 08:00

"Amíg az ember nem találkozik szembe azzal a helyzettel, hogy abbahagyja a futballt és elindul valamilyen más úton, addig nem nagyon érzékeli, fogja fel azt, hogy micsoda különbséget is jelent ez valójában."

Erős Gábor lett a Kolorcity Kazincbarcika vezetőedzője!

Dátum: 2024. jún 14. 11:45

A 43 éves szakember ma írta alá szerződését, így a Merkantil Bank Liga 2024/2025-ös szezonjának Erős Gábor irányításával vág neki a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata a második vonalban.

Kotula Máté is az élvonalban folytatja!

Dátum: 2024. jún 03. 10:00

Kölcsönjátékosunk is kiváló szezont futott és az NB1-es Kecskemétre igazol.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk