Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Könnyű gólokat ajándékoztunk

Könnyű gólokat ajándékoztunk

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A 10. fordulóban hétközben, egészen pontosan kedden lépett pályára csapatunk a Csenger otthonában. A hazaiak a mezőny első felében találhatóak, vagyis jó pozícióból várták a mérkőzést. Ennek megfelelően jól is játszottak, aminek köszönhetően az első félidőben 2-0-s vezetésre is szert tettek. Korolovszky György edző szerint a mi csapatunk sem játszott rosszul, de a kapu előtt ismét nem voltunk elég határozottak, így Kovács Kristóf 86. percben szerzett gólja csak a szépítésre volt elég.

 

JEGYZŐKÖNYV

MLSZ Regionális U19 alap Északkeleti csoport

10. forduló

 

CSENGER FC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC   2-1 (2-0)

Gólszerző: Kovács K. 86’

 

Kolorcity Kazincbarcika:

Bodnár – Balogh L., Miczi, Kerékgyártó, Kovács K., Lakatos K., Antal (Szabó R. 46’), Kovács Sz., Kresák, Képes, Bagonyi (Kocsis T. 68’).

Edző: Korolovszky György

 

Ezen a meccsen nagyon közel voltunk a döntetlenhez, sőt egy picit talán még a győzelemhez is. Sajnos két ajándék gólt adtunk az ellenfélnek, ilyet nem lehet ezen a szinten már. Összességében tetszett a játék, bár a végjátékban nagyon sokszor pontatlanok voltunk, de több jó egyéni teljesítmény is volt. S hozzá tenném, hogy egy jó ellenféllel szemben értünk el egy eléggé biztató eredményt. Annak is örülök, hogy a gyerekek megértik a játékfilozófiát és a stílust, s ez egyetlen mérkőzésen sem változik; ez nagyon pozitív és szép mutatója a csapatnak. Szinte minden mérkőzésen a játékvezetők is kiemelik a csapat különleges stílusát és játékfilozófiáját, továbbá azt, hogy nagyon kevés szabálytalanságot követünk el. Szerintem ez olyan visszacsatolás, amiért érdemes tovább folytatni ezt az utat.


A folytatásban vasárnap már ismét hazai környezetben léptünk pályára, az ellenfél a Bódva-völgyi TSE volt. A mérkőzésen két gól esett, mindkettőt a vendégek szerezték még az első félidőben, amire a szép játék ellenére sem volt válaszunk, így vereséget szenvedtünk.

 

JEGYZŐKÖNYV

MLSZ Regionális U19 alap Északkeleti csoport

11. forduló

 

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC – BÓDVA-VÖLGYI TSE 0-2 (0-2)

 

Kolorcity Kazincbarcika:

Bodnár (Veres B. 75’) – Balogh L., Bagonyi, Kerékgyártó, Kovács K., Lakatos K., Szabó R., Antal, Kovács Sz., Kresák, Nagy D.

Edző: Korolovszky György

 

A Felsőzsolcával mindig jó meccset játszottunk, ez most is így volt. Jó csapat, jó játékosokkal, fizikálisan magasan a csapatom felett állva. Ennek ellenére méltó ellenfelei és partnerei voltunk a vendégeknek. Nagyon szépen futballoztak a játékosaim, s ezt a csengeri találkozó után ismét jó volt nézni. Mertünk futballozni, igaz, nem is engedek mást a csapatomnak; nem adtuk fel, helyzeteket alakítottunk ki, bátran támadtunk. Mert a lényeg szerintem az, hogy a csapat minden mérkőzésen mindig ugyanazt futballozza, ugyanazon a szinten! Véleményem szerint egy ajándék gólt adtunk az ellenfélnek, s a győzelem is benne volt a meccsben.

Ezúton szeretnénk megköszönni a Felsőzsolcának a teremtornára való meghívást, örömmel teszünk neki eleget, megtisztelve érezzük magunkat a klub és a csapatom nevében. S ott lesz lehetőségünk visszavágni is!

 

Vasárnap Cigándra utazunk, a házigazdák szintén a mezőny első feléből várják a 12. fordulós mérkőzést.

További híreink

Jegyinfók a Haladás elleni találkozóra

Dátum: 2024. máj 02. 14:00

A 31. forduló mérkőzésére a megújult sportkomplexumban kerül sor.

Bajnokavatás elhalasztva, Ajkán kapott ki a Spartacus

Dátum: 2024. máj 01. 09:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 30. fordulójára.

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk