Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A jövő csapatát építik!

A jövő csapatát építik!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A 2023-as nyár sok változást hozott az U19-es korosztály életébe, hiszen Korolovszky György edzőnek szinte új csapatot kell építenie a korosztályváltás miatt. A csapat az MLSZ versenyrendszerében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Labdarúgó Szövetség égisze alatt a regionális U19 alap Északkeleti csoportban játszott ősszel, s a 14. helyen végzett. Így tavasszal az alsóházban folytatják a küzdelmeket.

 

Korolovszky György, az U19-es csapat edzőjének rövid szakmai összefoglalója

 

Nálam nem változott semmi a filozófia és a stílus kialakítása területén. Folytattam tovább az eredeti elképzelésemet, a "labdabirtoklás - presszing - presszing elleni labdabirtoklás oktatását, illetve ennek fejlesztését, képzését, és a tökéletesítését tűztem ki célul. Az edzői hitvallásom mentén törekedtem az élvezetes – változatos - fejlesztő hatású edzések megtartására.

Játékunkat a jelenlegi csapatom képességeihez és tudásához igazítottam, s ennek a tökéletesítése volt a cél az őszi szezonban. Emellett próbáltuk megtalálni az új játékosok posztjait, illetve szépen lassan beintegrálni a 17 éves játékosokat, s a "jövő csapatát" építeni.

Az edzésmunkát tekintve voltak hiányosságok, hiszen – talán az életkorból is adódóan - számos alkalommal alacsony létszámmal tudtunk csak edzeni, ezen a jövőben változtatni szeretnénk. Szeretném elérni, hogy egyre többen és többen komolyabban vegyék a futballt, s több áldozatot hozzanak ezért a szép sportágért, törekedjenek magasabb szintre fejlődni és jutni! S szeretném azt is, ha a kazincbarcikai labdarúgás és a tehetséges játékosaink egyaránt többet tudnának profitálni a befektetett munkából és tapasztalatból!

 

Az U19-es csapat a Tiszaújváros, a Gesztely, a Loki Focisuli, a Mátészalkai MTK, a Sényő és a Tiszavasvári csapataival küzdenek majd az alsóházban; az első mérkőzésre február 25-én kerül sor a Sényő otthonában.

További híreink

Várhatóan szerdán kora délután indul el a jegyértékesítés az ETO elleni mérkőzésre

Dátum: 2024. máj 06. 10:00

További információk a 32. forduló találkozójával kapcsolatban.

Feszesnek kell lennünk!

Dátum: 2024. máj 05. 10:00

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában Szombathelyre látogat csapatunk.

Hetedszer játszunk a Haladással

Dátum: 2024. máj 04. 16:00

Ősszel döntetlen lett az eredmény, holnap este vajon ki fog örülni jobban?

Asszony Béla: Igazi csapat voltunk ma is!

Dátum: 2024. máj 04. 15:00

Listavezetőként érkezett és úgy is távozott az U14!

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk