Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Az U15 a Felsőházban játszhat a tavaszi szezonban!

Az U15 a Felsőházban játszhat a tavaszi szezonban!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A csapat a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Labdarúgó Szövetség égisze alatt bonyolított MLSZ Regionális U15 alap Északkeleti csoportjában kezdte meg a 2023/2024-es bajnoki idényt. A mezőny 15 csapatból állt; Sárospataktól Debrecenen keresztül Csengerig.

Balogh József együttese az ősz során hét győzelmet, egy döntetlent és hat vereséget könyvelhetett el, +14-es gólkülönbséggel 22 pontot szereztek, ami éppen a középmezőny vízválasztó helye felett eggyel, a hetedik pozícióra volt elég.

Így a srácok a tavaszt a hőn áhított Felsőházban folytatják, itt a Balmazújváros, az Alsózsolca, a Felsőzsolca, a Csenger, az Encs, az MVSC és a Sényő csapataival kell majd megküzdeniük Balogh József csapatának.

 

Így értékelte az őszi szereplést a vezetőedző:

 

A célunk volt, hogy szakmailag előrébb lépjünk, s a mérkőzéseinken hatékonyabban alkalmazzuk a letámadást. Egységesen támadjunk vissza a labdás játékosra a támadó-középső-védő harmadunkban. Elmondható, hogy többségében jól sikerültek a letámadások, labdaszerzések. A góljaink többségét ezekből a visszatámadásokból szereztük, mivel hibára késztettük, sokszor megleptük ellenfelünket.

Az alapszakasz eredményességének köszönhetően, ahol az 7. helyet szereztük meg a felsőházi rájátszásba kerültünk, aminek nagyon örülünk, Egy-két mérkőzést leszámítva, minden vesztes mérkőzésen méltó ellenfelek voltunk, sőt többször is csak a szerencse nem állt mellénk és vesztettünk pontot, pontokat.

A csapat minden tagja dicséretet érdemel, nem szeretnék senkit kiemelni, mert csapatként működtünk igazán jól. Sajnos voltak sérülés hullámaink, mint például az utolsó három mérkőzésen, ahol szerepet kaphattak azok is, akik korábban esetleg kevesebbet játszhattak. Elmondható, hogy ők is megfelelően helytálltak. Összességében: mindenki megfelelően fejlődött ebben a szezonban és reményeim szerint a nagyobb korosztályokban is meg állják majd helyüket.

 

A csapat tehát szombaton a Felsőházban kezdi meg a tavaszi szezont; Balogh József együttese Balmazújvárosban 10 órától lép pályára.

További híreink

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk