Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A legkisebbek is Cigándon jártak

A legkisebbek is Cigándon jártak

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Erdei János és Erdei Bence U7-es csapata múlt szombaton Cigándon vett részt, a nagy hagyományokkal bíró nemzetközi teremlabdarúgó tornán.

 

Erdei Bence beszámolója a tornáról:

 

A sikeres érkezésünket követően egyből az öltözőbe vettük az irányt, ahol neki is láttunk az első mérkőzésre való felkészülésnek. Mivel ezen a tornán nem a „szokásos” U-7-es korosztálynak megfelelő 3-3 fős csapatok egymás elleni küzdelme zajlott, hanem 4+1-es felállásban játszottak a gyerekek, így a legfontosabb feladatunk az volt, hogy ezt megismertessük velük. Vagyis a bemelegítés mellett az új taktika és szabályrendszer ismertetése is nagyon fontos felkészülési elem volt.

A srácok szerencsére rugalmasak voltak, s gyorsan megértették az új felállást és szabályrendszert. Mindezek ellenére az első mérkőzésen sajnos vereséget szenvedtünk a DVSC csapatától, akik végül a torna győztesei is lettek. De számunkra ez a mérkőzés inkább az új játékrendszer megismeréséről szólt, ami a későbbiekben meg is mutatkozott, ugyanis ez volt az egyetlen vereségünk az egész tornán. A következő két mérkőzésünkön a Mátészalkai MTK és a Nyíregyháza Spartacus FC ellen határozottan javuló játékot mutattunk, ami elképesztő mezőnyfölényünkben, labdabirtoklásunkban és rengeteg kapufánkban mutatkozott meg leginkább. Ennek ellenére az ellenfél kapusain nagyon nehezen tudtunk kifogni, mindkét csapat ellen döntetlen eredmény született, de a fiúk lelkesedése és motiváltsága lenyűgöző volt. Az utolsó két mérkőzésünket a Vásárosnamény DSE és a Nyíregyházi FILO SE ellen játszottuk. Ezeken a mérkőzéseken már a remek küzdőszellemünk és mezőnyfölényünk mellé eredményesség is párosult, így magabiztos győzelmet arattunk mindkét csapat felett. Így a tizenkét fős mezőny hetedik helyére sikerült odaérni, de rengeteg tapasztalattal és élményekkel gazdagodtunk, a gyerkőcök pedig úgy érezték egy csodás napon vannak túl.

 

Külön gratuláltam minden játékosnak és kiemeltem számukra, hogy ilyen hozzáállással, mentalitással és harcossággal, amit képviseltek, biztos vagyok benne, hogy kiváló futballisták lesznek, illetve már most is azok.

Szép volt fiúk!

 

 

A csapat tagjai voltak:

Dudás Zalán

Farkas Zámor

Kónya Keve

Lőkös Márk

Poharanszki Máté

Rákos Patrik

Tóth Ákos

 

További híreink

U17: egy pont két fordulóból

Dátum: 2024. máj 03. 17:32

Egy döntetlen és egy vereség az elmúlt két meccs nem túl fényes mérlege.

„Idegen” után itthon is egy négyest gurított U15-ös csapatunk

Dátum: 2024. máj 03. 17:00

Szombaton Ongára utazik Balogh József együttese.

A Szombathelyi Haladáshoz látogatunk Anyák napján

Dátum: 2024. máj 03. 10:00

Merre billen a mérleg nyelve? Jelenleg két pont és két helyezés van közöttünk.

Jegyinfók a Haladás elleni találkozóra

Dátum: 2024. máj 02. 14:00

A 31. forduló mérkőzésére a megújult sportkomplexumban kerül sor.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk