Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Ma pályán az U14!

Ma pályán az U14!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

U14-es csapatunk a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Labdarúgó Szövetség égisze alatt bonyolított MLSZ Regionális U14 alap Északkeleti „A” csoportjában kezdte meg a 2023/2024-es bajnoki idényt. Ősszel a kilenc csapatos mezőnyben tizenkét mérkőzést játszottak le a srácok, most pedig a tavaszi folytatásban még négy vár rájuk az alapszakaszban. Így mindenki-mindenkivel játszik oda-visszavágós rendszerben, s kialakul az alapszakaszi sorrend. Ezt követően a bajnokság szervezői az „A” és „B” csoportból kialakítják a rájátszás mezőnyét, csoportonként az 1-3. helyezettek a Felsőházba, a 4-6. helyezettek a közép-, míg a 7-9. helyezettek az alsóházi rájátszásban folytatják a tavaszt. Vagyis Asszony Béla „pályaméretet és korosztályt váltó” csapata minél előrébb szeretne végezni az alapszakaszban, hogy aztán jó vagy jobb besorolást kapjanak a rájátszásban.

Megítélésem szerint sokat léptünk előre az őszi szezonban, a csapat nagy része sokat fejlődött. Szakmailag mindent meg tudtunk csinálni, amit elterveztem, fokoztuk a nagypályás játékhoz megfelelő kondíciót, rengeteg technikai és taktikai elemet gyakoroltunk, s véleményem szerint a csapatszintű munka is sokat javult és változott. Számos kiváló egyéni teljesítmény volt ősszel, ezekre kell és lehet építeni, s a pályán kívül is nagyon jól működő keretet még jobb csapattá szeretném kovácsolni tavasszal. Ahhoz, hogy hosszútávon számíthassunk rájuk szenvedélyükké kell, hogy váljon a labdarúgás! Csak akkor lehet igazán fejlődni, ha van belső motivációja az egyénnek. Nálunk sok ilyen játékos van, ami például az edzéslátogatottságban is megnyilvánul. Úgy érzem, hogy ezáltal jobb sportolók, jobb EMBEREK lesznek, és ez a nagy eredmény nekem.

Az U14-es gárda 12 mérkőzésből 4 győzelemmel, 2 döntetlennel és 6 vereséggel, összesen 14 ponttal, 0-s gólkülönbséggel a hetedik helyről vág neki a tavasznak.

A mai mérkőzésen a hatodik helyen álló BSK-Alsózsolca lesz Asszony Béla csapatának ellenfele, a mérkőzés 16 órakor kezdődik a Kolorcity Sportcentrum alsó műfüves pályáján.

Hajrá srácok, hajrá Barcika!

További híreink

U17: egy pont két fordulóból

Dátum: 2024. máj 03. 17:32

Egy döntetlen és egy vereség az elmúlt két meccs nem túl fényes mérlege.

„Idegen” után itthon is egy négyest gurított U15-ös csapatunk

Dátum: 2024. máj 03. 17:00

Szombaton Ongára utazik Balogh József együttese.

A Szombathelyi Haladáshoz látogatunk Anyák napján

Dátum: 2024. máj 03. 10:00

Merre billen a mérleg nyelve? Jelenleg két pont és két helyezés van közöttünk.

Jegyinfók a Haladás elleni találkozóra

Dátum: 2024. máj 02. 14:00

A 31. forduló mérkőzésére a megújult sportkomplexumban kerül sor.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk