Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Ma pályán az U14!

Ma pályán az U14!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

U14-es csapatunk a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Labdarúgó Szövetség égisze alatt bonyolított MLSZ Regionális U14 alap Északkeleti „A” csoportjában kezdte meg a 2023/2024-es bajnoki idényt. Ősszel a kilenc csapatos mezőnyben tizenkét mérkőzést játszottak le a srácok, most pedig a tavaszi folytatásban még négy vár rájuk az alapszakaszban. Így mindenki-mindenkivel játszik oda-visszavágós rendszerben, s kialakul az alapszakaszi sorrend. Ezt követően a bajnokság szervezői az „A” és „B” csoportból kialakítják a rájátszás mezőnyét, csoportonként az 1-3. helyezettek a Felsőházba, a 4-6. helyezettek a közép-, míg a 7-9. helyezettek az alsóházi rájátszásban folytatják a tavaszt. Vagyis Asszony Béla „pályaméretet és korosztályt váltó” csapata minél előrébb szeretne végezni az alapszakaszban, hogy aztán jó vagy jobb besorolást kapjanak a rájátszásban.

Megítélésem szerint sokat léptünk előre az őszi szezonban, a csapat nagy része sokat fejlődött. Szakmailag mindent meg tudtunk csinálni, amit elterveztem, fokoztuk a nagypályás játékhoz megfelelő kondíciót, rengeteg technikai és taktikai elemet gyakoroltunk, s véleményem szerint a csapatszintű munka is sokat javult és változott. Számos kiváló egyéni teljesítmény volt ősszel, ezekre kell és lehet építeni, s a pályán kívül is nagyon jól működő keretet még jobb csapattá szeretném kovácsolni tavasszal. Ahhoz, hogy hosszútávon számíthassunk rájuk szenvedélyükké kell, hogy váljon a labdarúgás! Csak akkor lehet igazán fejlődni, ha van belső motivációja az egyénnek. Nálunk sok ilyen játékos van, ami például az edzéslátogatottságban is megnyilvánul. Úgy érzem, hogy ezáltal jobb sportolók, jobb EMBEREK lesznek, és ez a nagy eredmény nekem.

Az U14-es gárda 12 mérkőzésből 4 győzelemmel, 2 döntetlennel és 6 vereséggel, összesen 14 ponttal, 0-s gólkülönbséggel a hetedik helyről vág neki a tavasznak.

A mai mérkőzésen a hatodik helyen álló BSK-Alsózsolca lesz Asszony Béla csapatának ellenfele, a mérkőzés 16 órakor kezdődik a Kolorcity Sportcentrum alsó műfüves pályáján.

Hajrá srácok, hajrá Barcika!

További híreink

Szoros vereség, féllábbal már az élvonalban a Nyíregyháza

Dátum: 2024. ápr 15. 10:00

A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában az éllovas Nyíregyháza Spartacus FC-t fogadtuk.

Harcoljunk a pontokért!

Dátum: 2024. ápr 14. 13:00

Így készül csapatunk a Merkantil Bank Liga 28. fordulójára.

Nagyon közel volt a pontszerzés ősszel

Dátum: 2024. ápr 13. 12:52

A Merkantil Bank Liga 28. fordulójában a bajnokesélyes érkezik a Kolorcity Arénába.

U15: komoly gólkülönbségű vereséget szenvedett a csapat

Dátum: 2024. ápr 12. 13:00

Balogh József edző szerint ellenfelük győzelme megérdemelt, de a különbség túlzó.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk