Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/U19: idegenbeli győzelem és hazai vereség

U19: idegenbeli győzelem és hazai vereség

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Az alsóházi rájátszás 3. fordulóban szabadnapos volt Korolovszky György csapata, utána viszont három napon belül, vagyis vasárnap-szerda ritmusban két meccset is lejátszottak a srácok.

Elsőként március 17-én a Loki Focisuli vendégeként lépett pályára U19-es csapatunk. Bár az első perctől domináns, szép és helyzetekben gazdag játékot mutattak a srácok, az első gólra elég sokat kellett várni. Lakatos Krisztofer a 35. percben szerezte meg a vezetést, amire gyorsan rá is tudtuk rúgni a második találatunkat, Virág Bence révén. Erre jött egy gyors válasz a hazaiaktól is, így 1-2-es állással fordultunk.

A második félidő első harmadát gyors gólváltások jellemezték, mi kezdtük a sort Fedor Dominik 49. percben esett találatával, 1-3. Erre három perc múlva reagált a debreceni csapat, 2-3. Újabb két perc múlva Bodnár Ákos ismét növelte a különbséget, 2-4. Majd jött egy öngól újabb három perc múlva, s így ismét szorosabb lett a mérkőzés. Az ezt követő húsz perces gólcsendet Lakatos Krisztofer törte meg, aki ismét kétgólosra növelte előnyünket, majd a 88. percben Virág Bence állította be a végeredményt.

Jegyzőkönyv

MLSZ Regionális U19 alap Északkeleti csoport

Alsóházi rájátszás / 4. forduló

LOKI FOCISULI - KBSC 3-6 (1-2)

Gólszerzők: Lakatos Krisztofer 35’, 78’, Virág Bence 39’, 88’, Fedor Dominik 49’.

Kolorcity Kazincbarcika

Veres – Kresák, Lovas, Kerékgyártó, Kovács K. I., Lakatos K., Tóth M., Virág B., Fedor (Dobinszki 56’), Henez (Antal M. 50’), Bottyán (Bodnár Á. 46’).

Edző: Korolovszky György

Nem jól, de ahogy általában lenni szokott, dominánsabban futballoztunk ellenfelünknél. Ismét végig vezettünk, voltak nagyobb hibák is, de előre hatékonyan játszottunk. Voltak kimondottan jó és erős egyéni teljesítmények voltak; a hat rúgott gól pedig jó visszajelzése játékfilozófiánknak.


Három nappal később, azaz szerda délután már hazai környezetben fogadtuk a Tiszaújváros csapatát, ez volt a rájátszás 5. fordulója.

Vegyes előjelekkel készült a csapat a találkozóra, hiszen a pozitív oldalon egyértelműen és határozottan ott állt a három rájátszásbeli győzelem, a másik oldalon viszont az a számos sérülés és betegség, ami igencsak megnehezítette a csapatösszeállítás feladatát.

De a srácokat kemény fából faragták, így egy jó iramú első félidő után gólnélküli döntetlennel zártak a csapatok. A második játékrész azonban nem indult túl jól, hiszen három percen belül megszerezték a vezetést a vendégek, majd egy szűk negyedórás rövidzárlat alatt már 0-3 volt az eredmény. S bár egy szépítő találatra még futotta a 75. percben Bodnár Ákos jóvoltából, sajnos a három pontot nem sikerült itthon tartani.

Jegyzőkönyv

MLSZ Regionális U19 alap Északkeleti csoport

Alsóházi rájátszás / 5. forduló

KBSC – FC TISZAÚJVÁROS 1-3 (0-0)

Gólszerző: Bodnár Ákos 75’

Kolorcity Kazincbarcika

Veres – Kresák, Lovas, Miczi (Bodnár Á. 36’), Kerékgyártó, Kovács K. I., Lakatos K., Tóth M., Antal M. (Dobinszki 62’), Virág B., Henez (Bottyán 64’)

Edző: Korolovszky György

Az osztályhoz viszonyítva egy kimondottan jó, változatos, intenzív, karakteres mérkőzést játszottunk. Sajnos már nehezen viselhetők el az állandó sérülések miatti cserék, sőt, már a meccs kezdése előtt egy perccel is változtatnom kellett. Ez hatalmas hendikep! Az kijelenthető, hogy az előző három mérkőzés győzelme nem volt véletlen, mert egy nagyon izgalmas döntetlen állást értünk el az első félidőben, egy jó Tiszaújváros ellen. Aztán jött a második játékrész és öt perc alatt vége lett a mérkőzésnek. Viszont, ami pozitívum, hogy nem adtuk fel, nagyon erősen küzdött a csapat, s egy gólt csak sikerült rúgni; s ennek örülök! Ismét voltak jó egyéni teljesítmények; futball filozófiánk és a stílusunk semmit nem változott, ugyanaz volt egy erős csapat ellen is, és ezt nagyon jó volt látni!

A csapat öt fordulót követően a második helyen áll. Most egy kis bajnoki pihenő következik, ami a sérültek miatt rá is fér a csapatra. A következő találkozó április 3-án – szerdán – lesz, a Gesztelyhez utazunk, majd három nap múlva hazai pályán fogadjuk a Tiszavasvárit.

További híreink

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

U15: megjött az áttörés!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:00

Nagyarányú győzelem idegenben, ma pedig hazai környezetben gyűjtögethetjük tovább a pontokat.

A legnagyobb múltú csapat érkezik

Dátum: 2024. ápr 26. 15:30

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd csapatát látjuk vendégül

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk