Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Holnap hétközi fordulóban lép pályára U19-es csapatunk

Holnap hétközi fordulóban lép pályára U19-es csapatunk

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

Három győzelemmel és három vereséggel a tarsolyunkban hazai pályán fogadtuk a hétvégén a Tiszavasvári csapatát. Érdekesen alakult a mérkőzés, hiszen hatvan percig nem esett gól, viszont utána szűk fél óra alatt hat is. A gólzápor nem indult rosszul a mieinket tekintve, hiszen Miczi Benjámin a 62. percben megszerezte a vezetést, majd Lakatos Krisztofer hat perc múlva kétgólosra növelte azt. Ám ezt követően számos egyéni hibának és fegyelmezetlenségnek köszönhetően a vendégek négyszer is beköszöntek a kapunkba, s így 2-0-s vezetés után 4-2-re kikaptunk.

Jegyzőkönyv

MLSZ Regionális U19 alap Északkeleti csoport

Alsóházi rájátszás / 7. forduló

KBSC – TISZAVASVÁRI SE 2-4 (0-0)

Gólszerzők: Miczi B. 62’, Lakatos K. 68’

Kolorcity Kazincbarcika

Bodnár (Veres 46’) – Lovas (Nagy D. 46’), Kresák (Dobinszki 74’), Miczi, Kerékgyártó, Lakatos K., Tóth M., Virág B., Henez, Képes (Kovács K. 60’), Bagonyi (Antal M. 61’).

Edző: Korolovszky György

Ezt talán egy picit másik mérkőzés volt a Tiszavasvári ellen, mint az odavágó. Sikerült újból vezetni még két góllal is, viszont ilyen mértékű és szintű minőségi hibák egyszerűen nem férnek bele még ebben az osztályban sem, mint amilyeneket elkövettünk. Korosztályban pedig abszolút nem, mert ez a korosztály már a felnőtté válás előszobája! A mi csapatunk egyszerűen nem bírja el, ha védelem gyengén, vagyis szint alatt játszik. A középpályán csak néha-néha védekeztünk, amikor kedvünk volt, ezért borítékolható volt a találkozó végkimenetele, mert elfáradtunk. Nincs nagy gond, építjük tovább a jövő csapatát, de az egyéni hiba attól még egyéni hiba, ami ráadásul mérkőzést befolyásoló hiba. A játékos saját magának feleljen meg, ne az edzőnek, ne a klubnak, ne a szüleinek, és állítson fel magának egy igényszintet, hogy mi az, ami alá soha nem akar és soha nem fog (le)menni. Ellenkező esetben soha, de soha nem fog fejlődni.

A csapat holnap, azaz szerdán előrehozott mérkőzésen és hazai pályán fogadja a Gesztelyt, ez a 13. forduló párosítása. Kezdés 14 órakor.

 

További híreink

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk