Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Asszony Béla: játékosaink csapat-és egyéni szinten is sokat fejlődtek!

Asszony Béla: játékosaink csapat-és egyéni szinten is sokat fejlődtek!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

A debreceni siker után hazai pályán játszott a hetedik fordulóban Asszony Béla csapata, az ellenfél a Püspökladány volt. Dányi Máté duplájával magabiztosan, 2-0 arányban nyertek a srácok, egyre közelebb kerülve céljaikhoz.

 

Asszony Béla:

Jó iramú mérkőzés volt egy jó ellenféllel szemben. Sokat dolgoztunk a mezőnyben, aminek meg is lett az eredménye. Bár jó pár lehetőség kimaradt, de összességében elégedettek lehetünk az eredménnyel, illetve a játékunkkal is. Gratulálok a csapatnak!

 

A következő fordulóban a Hajdúszoboszló otthonába utaztunk, s ha csak előzetesen a tabellát nézzük, mi voltunk a mérkőzés esélyesei. A pálya és a pillanatnyi forma azonban egészen mást mutatott, s egy finoman szólva is hektikus és gólgazdag mérkőzésen, még akár simának is tűnő vereséget szenvedtünk. A hazaiak szerezték meg a vezetést, amit Bálint Nimród a 26. percben kiegyenlített, majd Üveges Hunor pár percen belül megszerezte a vezetést. A Szoboszló egy percen belül egyenlített, majd kisvártatva rárúgott még egyet, így már 3-2 volt az állás. Szilasi Máté jóvoltából még ekkor is visszakapaszkodtunk, 3-3. De a mérkőzés utolsó harmadában szerzett két hazai gólra már nem volt válaszunk.

 

Asszony Béla:

Megérdemelt hazai győzelem született, sajnos. Levonjuk a következtetéseket és tanulunk belőle. A jövő héten igyekszünk javítani!

 

Az idegenbeli fiaskót egy magabiztos hazai győzelemmel próbáltuk kompenzálni. A Sényő ellen az első félidőben még nem, a másodikban azonban három gólt is tudtunk rúgni. Kui Milán, Szilasi Máté és Urbán Gábor találatai három pontot értek. A meccsen egyébként három piros lap is volt, nálunk egy, még a vendégeknél két játékos mehetett idő előtt zuhanyozni.

 

Asszony Béla:

Szinte ugyanazzal a kezdővel álltunk ki, mint az előző héten, ahol játékosaink bizonyították, hogy igazi sportolók. A cserepadon pedig számos olyan játékos ült, akik már nagyobb korosztályban is bizonyítottak, ami nagyon pozitív a jövőre nézve. Ők amellett, hogy jól szálltak be a meccsbe, végig alázatosan és nagy akarással játszottak. Egyikük talán túlságosan is akart, aminek buta szabálytalanság és kiállítás lett a vége, ebből tanulni kell. Rengeteg helyzet, szép támadások, meg nem adott gólok jellemezték a mérkőzést.

 

Az idei bajnoki évad utolsó mérkőzését kedden játszotta az U14-es csapat. Méghozzá a nagy rivális, Miskolc Népkert Volán otthonában. A pontosan egy hónappal ezelőtti „idevágón” mi tudtunk győzni 2-1 arányban, amivel lépéselőnybe is kerültünk. Most azonban kevésbé jött ki jól a formánk, a szinte ellenállhatatlanul játszó Nagy Brendon négy gólja sokat nyomott a latban, míg nálunk csak Tóth Gellért volt eredményes, így 5-1 arányú hazai győzelem született.

 

JEGYZŐKÖNYV

MLSZ Regionális U14 alap Északkeleti „A” csoport

Alsóági rájátszás 10. forduló

 

MISKOLC NÉPKERT VOLÁN SE - KBSC   5-1 (2-0)

Gólszerző: Tóth Gellért 61’

 

Kolorcity Kazincbarcika:

Varsányi – Radi, Szitka K. (Tóth L. 56’), Kapui (Gyenes 56’), Klimon Á., Urbán, Labanc (Kimár 41’), Üveges (Hankó D. 41’), , Szegedi Z., Szilasi, Szitka N. (Tóth G. 41’)

Edző: Asszony Béla

 

Az utolsó mérkőzésünk nem sikerült túl jól, de az egész éves teljesítményünkből úgy gondolom, kihoztuk a maximumot. Hivatalosan még nem jelenthetjük ki, de esélyünk van a bajnokság élén végezni. Ettől persze sokkal fontosabb, hogy elmondhatjuk: játékosaink csapat- és egyéni szinten is sokat fejlődtek.

Köszönjük csapatunk támogatását a vezetőknek, szülőknek egyaránt!

Hajrá Barcika!

 

További híreink

Meccsterhelés pipa!

Dátum: 2024. szept 06. 07:30

A nyári felkészülési mérkőzés visszavágója lesz ma Kisvárdán.

Ma délben elindul a jegyértékesítés a DVTK elleni MOL Magyar Kupa találkozóra

Dátum: 2024. szept 05. 11:18

A mérkőzésre csak személyesen lehet jegyet váltani.

Ma hetedik alkalommal öltheti magára a címeres mezt Debreceni Ákos!

Dátum: 2024. szept 05. 09:37

Védőnk az U21-es válogatott tagjaként játszhat ma 17.45-től.

Vereség a szezonnyitón

Dátum: 2024. szept 05. 08:25

Boros László: ettől a meccstől függetlenül ez egy nagyon jó szezon lehet, ha nem térünk le az útról.

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk