Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Utánpótlás hírek – Két győzelem, egy döntetlen, egy vereség

Utánpótlás hírek – Két győzelem, egy döntetlen, egy vereség

Szerző:

Szarka Dénes

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Utánpótlás hírek

U19 – MLSZ Regionális U19 Alap, Keleti csoport

7. forduló

Szirmabesenyői-Mályi SK – Kolorcity Kazincbarcika SC          2-2
Gólszerző: Fedor Dominik, Kovács Kristóf

Kőrösi Gábor edző

Jól kezdtük a mérkőzést, hamar kétgólos előnybe kerültünk, amit egyéni hibák miatt gyorsan kiegyenlített az ellenfél. A kapott gólok miatt elbizonytalanodtunk az első félidő további részében. A második félidőben több egyéni teljesítmény javult, de ez nem volt elég ahhoz, hogy eldöntsük javunkra a meccset.


U17 – MLSZ Regionális U17, Keleti csoport

7. forduló

Cigándi SE – Kolorcity Kazincbarcika SC        2-1
Gólszerző: Kovács Kristóf

Harnócz Róbert edző

Dicséret illeti a srácokat, mert nagyon motiváltan álltak bele a mérkőzésbe, igazi presztízscsatát csináltak a találkozóból. Nem is indultunk rosszul, hiszen már az elején vezetést szereztünk egy szép akció végén. Sajnos az ellenfél pillanatok alatt két góllal válaszolt, így nekünk kellett futni az eredmény után, ami kapkodóvá tette játékunkat. Megint bebizonyosodott az, hogy ami műfüves pályán működik azt a játékot már egy csúszós mély talajra nem tudjuk átvinni. A védőket az egész mérkőzésen bántóan lassúnak és körülményesnek láttam, sajnos sok hiba csúszott a támadások előkészítésébe és befejezésébe is, így nem tudtunk minőségi helyzeteket kialakítani, ami a gólszerzéshez elég lett volna. Összegezve a látottakat, kis szerencsével a döntetlen meglehetett volna, de reálisan nézve ma a Cigánd egy góllal mindenképpen jobb volt.


U15 – MLSZ Regionális U15, Északkeleti csoport

7. forduló

Rákosmenti KSK – Kolorcity Kazincbarcika SC      0-2
Gólszerző: Lévai Levente Kristóf (2)

Fehér Balázs edző

Ismét az aktuális éllovassal találtuk magunkat szemben, aminek köszönhetően egy jó mérkőzésre lehetett számítani. Ami a múlt héten hiányzott a csapat egy részéből a győzelemhez az ma szerencsére mindenkinél megvolt. Az első perctől kezdve rendkívül élesek voltunk és nagyon motiváltnak mutatták magukat a fiúk. Szükség is volt rá, mert az ellenfél bizonyította miért is áll ilyen jól a bajnokságban. Ahogy telt az idő úgy jött meg az önbizalmunk is és egy gyorsan végig vitt labdaszerzés után megszereztük a vezetést. Hátrányban a hazaiak nagyobb nyomás alá helyeztek minket, de egységesek voltunk, mindig volt, aki kisegítette a másikat, így egy-két helyzettől eltekintve jól álltuk a sarat.

A második félidő is hasonlóan kezdődött, mint ahogy befejeztük az elsőt, de kevésbé éreztem veszélyesnek a hazaiak próbálkozásait, majd egy nagyszerűen eltalált szabadrúgás után megszereztük a második gólt a félidő derekán. A vendéglátók igyekeztek szépíteni, nagyobb kockázatot is vállalva, nekünk pedig a kontrákból adódtak lehetőségeink. Összességében el kell ismerni, hogy a hazaiak játékban többet mutattak. Nekünk nem feküdt ez a kicsi pálya, de nagyon szervezettek voltunk, egymást kisegítve, megküzdve minden labdáért, igazi csapatként működve, ha nem is szép játékkal, de mégis úgy érzem rászolgáltunk a győzelemre. Az ilyen „melós” meccsek sokat tesznek hozzá a csapategységhez!

Gratulálok a fiúknak! Szép munka volt!


U14 - MLSZ Regionális U14, Északkeleti csoport

7. forduló

BTE-Felsőzsolca – Kolorcity Kazincbarcika SC       2-5
Gólszerző: Váradi Milán (5)

Asszony Béla edző

Büszke vagyok a csapat hozzáállására! Nagyon szervezetten, kompaktan játszottunk végig a mérkőzés folyamán. A fiúk a megbeszélt taktikát végig betartották ennek is köszönhető az eredmény. Gratulálok a csapatnak!

További híreink

Újra úton – Ajkára látogatunk vasárnap

Dátum: 2024. okt 15. 17:17

Jegy- és meccsinfó a Merkantil Bank Liga 10. fordulójára

Az első kilenc forduló számokban

Dátum: 2024. okt 14. 17:20

Statisztikák a válogatott szünetre

Csatári Gergő újra edzésben

Dátum: 2024. okt 11. 12:30

Középpályásunk egyelőre könnyített edzésmunkát végez

U12-U13 – két tízgólos meccs, két szép győzelem

Dátum: 2024. okt 11. 09:18

Két korosztály játszott hétközi bajnokit szerdán, mindkét csapat itthon tartotta a három pontot

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk