Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A jó csapatok ellen tudunk jól játszani!

A jó csapatok ellen tudunk jól játszani!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Ma 17 órától a Gyirmót FC Győr látogat majd a Kolorcity Arénába. Nehéz meccsre számíthatunk, hiszen a Gyirmót nem csak jó erőkből álló csapat, de a szezon eleji, őszi hullámvölgyük óta kiváló formában szerepelnek, kilenc mérkőzés óta nem találtak legyőzőre.

 

A vendégek vezetőedzője, Tamási Zsolt bizakodóan nyilatkozott  a Gyirmót FC Győr hivatalos honlapján a mérkőzésről. Mint mondta, valamennyi sérült játékosa visszatért már a csapathoz, így teljes kerettel készülnek ellenünk. Tamási úgy véli, csapatunk nehéz ellenfél, mivel „rendkívül agresszív erőfutballt” játszik, ám – mint mondta – megvan csapatának ellenszere a mieink ellen.

 

 

A mi oldalunkon sajnos teljes keretről nem beszélhetünk, hiszen Székely Krisztián és Papp Milán egyaránt sérüléssel bajlódnak, várhatóan nem lesznek keretben. Saját nevelésű fiatalunk, Kovács Szabolcs is sérülést szenvedett a múlt héten egy utánpótlás mérkőzésen, így ő is kényszerpihenőn van. Kurdics Levente még mindig könnyített edzésmunkát végez, mint ahogy Kotula Máté játéka is kérdéses.

 

Ott lesz viszont a keretben Varga József, 34-szeres magyar válogatott játékos, aki – debreceni szerződésbontását követően – Kazincbarcikára (és Miskolcra) tette át székhelyét. A harmincöt éves középpályás szerződtetését szerdán jelentette be sajtótájékoztató  keretében a Kolorcity Kazincbarcika SC és a DVTK. Varga amellett, hogy nálunk játszik majd, a DVTK utánpótlásában fog dolgozni a fiatal labdarúgók mellett.

A rutinos, a Bundesligát és a Championshipet is megjárt játékos a sajtótájékoztatón kiemelte, játékosként is érez magában még annyi energiát, ami a minőségi futballhoz kell; mint mondta, „meg tudom mutatni azt, hogy ennyi idősen is van bennem annyi tudás, akarat, alázat és szenvedély, hogy segíteni tudom új klubomat.” A DVSC korábbi legendája azt is kiemelte, Csábi József személye – akivel a válogatottnál évekig dolgozott együtt – megkönnyítette döntését, hogy hozzánk igazoljon.

 

Vezetőedzőnk szombaton adott betekintést a boon.hu olvasóinak a felkészülésünk menetébe. Mint mondta, az új igazolást rendkívül pozitívan fogadták a csapattársak, többekkel egyébként korábbról ismerték is egymást. Egyelőre annyi biztos, hogy Varga József a keret tagja lesz vasárnap, „a többit pedig majd meglátjuk”. Csábi József a soron következő találkozóval kapcsolatban hangsúlyozta, hogy Tamási Zsolt csapata jó erőkből áll, jó szériában van és bátran felvállalja a támadó focit.

 

Mindezzel együtt nem feltartott kézzel megyünk ki a pályára, Csábi József szerint képes a csapatunk sikeres szereplésre, hiszen azt már a korábbi időszakban is bizonyítottuk, hogy jó csapatok ellen tudunk jól játszani.

 

 


A JÁTÉKVEZETŐ

 

A találkozó játékvezetője Szigetvári Márk lesz. A huszonkilenc esztendős sporttárs ténykedése mellett ez lesz a nyolcadik meccsünk. Az eddigi hét találkozóból kettőt nyertünk meg és hármat vesztettünk, két döntetlen mellett. Szigetvári Márk munkáját az oldalvonal mellett Ifj. Varga Gábor és Szilágyi Norbert segítik majd, a tartalék játékvezető pedig Katona Balázs lesz.


SZURKOLÓI INFÓK

 

A vasárnapi mérkőzésre már múlt csütörtökön elkezdődött a jegyek értékesítése online és személyesen is a Mezey István Művészeti Központban.

Jelenleg online tudnak belépőt váltani, méghozzá ma 14 óráig.

Az ily módon megváltott jegyeket nem szükséges kinyomtatni, telefonon is bemutathatóak.

A helyszíni jegypénztárak a Kolorcity Arénában a mérkőzés kezdete előtt 1 órával, vagyis 16 órakor nyitnak ki, fizetni itt és a büfékben készpénzzel, illetve bankkártyával egyaránt lehetséges.

A belépőjegyek ára a felnőttek esetében 1.700 Ft., diák, nyugdíjas és mozgáskorlátozott 1.300 Ft.

 

A találkozót streamen keresztül élőben is nyomon követhetik: https://www.youtube.com/watch?v=pdR5A-t89O4, illetve közösségi oldalainkon extra tartalmakkal és eredménykövetéssel várjuk a kedves drukkereket!

 

 

Hajrá Barcika!

 

További híreink

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk