Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

Két felkészülési mérkőzés a héten

Az edzések mellett csapatunk két felkészülési mérkőzést is játszik hazai pályán szerdán a Nyírbátor, szombaton pedig a Lokomotív Kassa csapata ellen.

Mádi győzelem, Sigér a legjobb mezőnyjátékos

A döntőben büntetőkkel verte a Putnokot, így a Mád csapata lett a teremtorna győztese. A torna legjobb mezőnyjátékosa csapatunk középpályása Sigér Ákos lett!

Bronzérem a teremtornán

A Putnok elleni elődöntőt hiába kezdtük három gyors góllal, végül büntetőkkel alulmaradtunk. A bronzmérkőzésen a Sajóbábony volt az ellenfelünk és izgalmas találkozón 5-4-re nyertünk.

Putnok ellen az elődöntőben

Ma 13:45-től folytatja szereplését csapatunk a téli teremtornán a Don Bosco Sportközpontban. A részletes program a cikkben olvasható.

Elkezdődött a teremtorna - Elődöntőben a KBSC

A Karcsa elleni 3-2-es győzelemmel kezdte meg szereplését csapatunk a B-A-Z Megyei Labdarúgó Szövetség Téli teremtornáján, melyet újabb három győzelem követett, így holnap 13:45-től a Putnok ellen küzdhetünk majd a döntőbe jutásért.

Hazai parketten a hétvégén

Szombaton és vasárnap a Don Bosco Sportközpontban lép pályára csapatunk a B-A-Z Megyei Labdarúgó Szövetség Téli Teremtornáján.

Újabb győzelem!

Hatvanban az NB II-es csoporttárs Vác ellen játszotta második téli felkészülési mérkőzését csapatunk. A találkozón mindkét félidőben lőttünk 2-2 gólt, míg kapusaink egyet sem kaptak, így sima győzelmet arattunk.

Változások a keretben

Ma 12 órától Hatvanban a Vác ellen lép pályára csapatunk, miközben keretünk folyamatosan változik.

Hétvégén teremtorna Kazincbarcikán

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Labdarúgó Szövetség megtartotta a 2018-as téli teremtorna döntőjének sorsolását, melyen csapatunk is érdekelt volt. A torna helyszíne szombaton és vasárnap a Don Bosco Sportközpont lesz.

Edzés a Pro licenc jegyében

A mai napon Kazincbarcikán járt Sisa Tibor, az MLSZ Edzőképző Központjának igazgató-helyettese.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk