Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

Fótyik Dominik újra Barcikán!

Visszatér csapatunkba sokak kedvence, Fótyik Dominik. A kiváló védő ma már pályára is lépett a Tállya elleni edzőmérkőzésen.

Négygólos győzelmek

Délelőtt az Ózd, délután a Tállya ellen játszott edzőmérkőzést csapatunk Putnokon. Mindkét találkozón négygólos győzelmet arattunk, új igazolásaink remekeltek.

Kanalos marad Barcikán!

Örömmel jelenthetjük, hogy csapatunk egyik legtechnikásabb játékosa, Tony Kanalos a következő szezonban is nálunk futballozik majd.

Távozók és egy nagy visszatérő

Szerződésük lejártával 4 játékos is távozott csapatunktól. Jó hír viszont, hogy a szombati, Diósgyőr elleni felkészülési mérkőzésen újra pályára léphetett Takács Péter!

Korai gólok és vereség Diósgyőrben

Diósgyőrben játszotta első felkészülési mérkőzését a másodosztály új szezonjára készülő csapatunk. Lukács és Gábor góljaival korán vezetést szereztünk, azonban a második félidőben a DVTK a maga javára fordította az eredményt.

Középpályás erősítés

A román másodosztályú ASU Poli csapatából érkezett középpályás csapatunkhoz Krausz Raul személyében.

Újabb támadó érkezett!

A következő bajnoki szezonban ismét kék-sárgában futballozik majd Olasz Dénes, aki az előző idényben a Szolnok csapatát erősítette.

Elkezdődött a munka

Hétfő délelőtt Koleszár György vezetésével elkezdte a felkészülést csapatunk az NB II-es bajnokság következő szezonjára.

Hétfőn kezdünk!

Hétfőn indítja felkészülését csapatunk a másodosztály 2018/19-es szezonjára. Az edzéseket a játékosok Koleszár György vezetésével kezdik meg.

Világbajnok érkező

Első nyári igazolásunk a Cigándról érkező Toma György, aki nyáron Kárpátalja csapatával megnyerte a FIFA által nem elismert labdarúgó-szövetségek számára megrendezett világbajnokságot.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk