Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

Kazincbarcika-Budaörs 1-4 (1-0)

Csapatunk az NB II 24. fordulójában a Budaörs csapatát fogadta és hiába vezetett sokáig 1-0-ra végül háromgólos vereséget szenvedett.

Kazincbarcika-Budaörsi SC ÉLŐ

Az NB II 24. fordulójában a Budaörs lesz csapatunk vendége Tiszaújvárosban. Cikkünkben online közvetítést olvashatnak a találkozóról!

Visszavágás reményében

Az NB II 24. fordulójában az a Budaörs lesz az ellenfelünk, amely az ősszel 6-2 arányban győzött le minket. A hétvégi bajnokin csapatunk szeretne visszavágni az őszi csúfos eredmény miatt.

Boldog Nőnapot Kívánunk!

Boldog Nőnapot Kívánunk! :)

Végül az egész forduló elmaradt

A Magyar Labdarúgó Szövetség a csapatokra bízta döntést a hétvégi bajnoki mérkőzésekkel kapcsolatban, ami azt eredményezte, hogy egy találkozó sem került megrendezésre az NB II 23. fordulójában.

Jól érzi magát a csapatnál

Gábor Lukács József góllal mutatkozott be a Szolnok elleni bajnokin, a 19 éves játékos honlapunknak nyilatkozott eddigi tapasztalatairól.

Elmarad a hétvégi bajnoki

A Magyar Labdarúgó Szövetség a hétvégi bajnokik megrendezésének sorsát a mérkőző csapatok megegyezésére bírta. A Budafok és csapatunk is a halasztás mellett döntött, a mérkőzés új időpontja: április 11.

Bogár Gergő fújja a sípot

Budafoki mérkőzésünk játékvezetője Bogár Gergő lesz, asszisztensei Horváth Zoltán és Bertalan Dávid. A tartalék játékvezető Kovács J. Zoltán.

Egyet előre

A 22. fordulót rendezték az NB II-ben vasárnap. A kedvezőtlen időjárási körülmények ellenére csak Sopronban nem rendeztek mérkőzést. Csapatunk Szolnok elleni győzelmével feljött a tabella 10. helyére.

Kazincbarcika-Szolnoki MÁV FC 2-1 (1-0)

Az NB II-es bajnokság első tavaszi meccsén csapatunk magabiztos játékkal 2-1-re verte a Szolnokot, ezzel megelőzte a tabellán közvetlen riválisát.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk