Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

A Kassát is legyőztük

Szakadó hóesésben, gólgazdag mérkőzést játszottunk a szlovák másodosztályú Lokomotív Kassa ellen. Az első és a második félidőben is a vendégek szereztek vezetést, de a második félidő hajrájában szerzett 3 gól a mi javunkra döntötte el a találkozót.

Kemény ellenfél következik

Szombaton 13 órától a szlovák másodosztály 3. helyén álló Lokomotív Kassa ellen játszik felkészülési mérkőzést csapatunk hazai pályán.

Murai Márk az első téli igazolás

3 felkészülési mérkőzésen 2 gólt szerzett eddig Murai Márk, aki a tavaszi szezonban kölcsönben csapatunkat erősíti majd.

Győzelem a Nyírbátor ellen

Első hazai felkészülési mérkőzésén csapatunk 3-1 arányú győzelmet aratott a Nyírbátor csapata ellen.

Két felkészülési mérkőzés a héten

Az edzések mellett csapatunk két felkészülési mérkőzést is játszik hazai pályán szerdán a Nyírbátor, szombaton pedig a Lokomotív Kassa csapata ellen.

Mádi győzelem, Sigér a legjobb mezőnyjátékos

A döntőben büntetőkkel verte a Putnokot, így a Mád csapata lett a teremtorna győztese. A torna legjobb mezőnyjátékosa csapatunk középpályása Sigér Ákos lett!

Bronzérem a teremtornán

A Putnok elleni elődöntőt hiába kezdtük három gyors góllal, végül büntetőkkel alulmaradtunk. A bronzmérkőzésen a Sajóbábony volt az ellenfelünk és izgalmas találkozón 5-4-re nyertünk.

Putnok ellen az elődöntőben

Ma 13:45-től folytatja szereplését csapatunk a téli teremtornán a Don Bosco Sportközpontban. A részletes program a cikkben olvasható.

Elkezdődött a teremtorna - Elődöntőben a KBSC

A Karcsa elleni 3-2-es győzelemmel kezdte meg szereplését csapatunk a B-A-Z Megyei Labdarúgó Szövetség Téli teremtornáján, melyet újabb három győzelem követett, így holnap 13:45-től a Putnok ellen küzdhetünk majd a döntőbe jutásért.

Hazai parketten a hétvégén

Szombaton és vasárnap a Don Bosco Sportközpontban lép pályára csapatunk a B-A-Z Megyei Labdarúgó Szövetség Téli Teremtornáján.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk