Kazincbarcikai Sport Club

Hírek

U17 - Szezonösszefoglaló

U17-es csapatunk tizenkét bajnoki mérkőzést tudhat maga mögött a 2022/2023-as szezon őszén.

U19 - Szezonösszefoglaló

U19-es együttesünknél az őszi szezon közepére beérett az elvégzett munka gyümölcse.

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KURDICS LEVENTE

Ahogy azt már említettük, sportigazgatónk a Dorog elleni mérkőzést követően ezúttal két játékosunkat is kitüntetett a mérkőzés legjobbja címmel. Kapusunk, Megyeri Gábor mellett a mezőnyből Kurdics Leventére esett a választása.

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA: MEGYERI GÁBOR

Kiváló csapategység, számos jó teljesítmény és a megérdemelt győzelem, hogy csak pár szóval foglaljuk össze a Dorog elleni találkozót. Sportigazgatónknak tehát most sem volt könnyű dolga a mérkőzés legjobbjának megnevezésekor.

GYŐZELEM DOROGON - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉSEK

A Merkantil Bank Liga huszadik fordulójában a Dorog vendégei voltunk. Csapatunk Süttő Attila és Kurdics Levente góljainak köszönhetően győzelemmel zárta a 2022-es évet.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS : DOROGI FC - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

A Merkantil Bank Liga mai, huszadik fordulójában a Dorogi FC vendégeként lépünk pályára. Csapatunk 13:00-tól játssza idei utolsó bajnoki mérkőzését a Buzánszky Jenő Stadionban.

DOROGON ZÁRJUK AZ ÉVET

Elérkeztünk az NB2-es bajnokság őszi szezonjának a végéhez is. Csapatunk vasárnap kora délután a Dorogi FC otthonában lép pályára egy tavaszról előrehozott fordulóban.

A MÉRKŐZÉS LEGJOBBJA : KÁLLAI ZALÁN

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc vendégeként léptünk pályára. A hazai vezetést követően Kállai Zalán egyenlítettet, így ezúttal Koszta Péter őt választotta a mérkőzés legjobbjának.

U19 - Győzelem Tiszaújvárosban

Korosztályos csapataink közül az U19 zárta utolsóként a bajnokság őszi idényét. Együttesünk egy tiszaúvárosi győzelmet követően vonulhat a téli szünetre.

DÖNTETLEN SZENTLŐRINCEN - ÖSSZEFOGLALÓ, EDZŐI ÉRTÉKELÉS

A Merkantil Bank Liga tizenkilencedik fordulójában a Szentlőrinc otthonában zártuk a 2022/2023-as idény őszi szezonját, mely mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk