Kazincbarcikai Sport Club

Grund-csoport

Grund-csoport

 

Edző: Pál-Kutas József

 

Edzések időpontja: kedd és szerda 16.00 óra

 

Helye: Kazinczy Ferenc Tagiskola műfüves pálya

 


Ahogy változik a világ, egyre inkább felértékelődik a mindennapos sport és mozgás fontossága is.

Klubunk is sokszor hangsúlyozza, hogy a mozgás örömén túl mekkora jelentősége van a sportnak, a közösséghez tartozásnak, függetlenül attól, hogy valakiből élsportoló, diákolimpiai bajnok, netán válogatott lesz, vagy „csak” egészséges testű és lelkületű, fegyelmezett, jó csapatszellemű fiatal.

 

Az idei nyáron, ősz elején rengeteg 7-11 éves gyerkőc csatlakozott a Kolorcity-családhoz, s mi nagyon büszkék vagyunk arra, hogy ennyi kazincbarcikai és környékbeli szülő tisztel meg minket a bizalmával.

Mivel az óvodai, iskolai rendszerű, illetve az egyesületi jellegű futball között szükségszerű a megfelelő átmenet biztosítása, így létrehoztunk egy új csoportot, mely a GRUND nevet kapta. Ennek a legfőbb indoka, hogy a gyerkőcök „természetes kiválasztódása” úgy történjen meg, hogy közben megmarad a mozgás, játék, foci szeretete, ugyanakkor biztosítva van az egyéni fejlődés és a tehetséggondozás is. Azaz a GRUND-csoport egy egyszerű, játékos „első lépcsőfok”, ahol a legfontosabb a futball megszerettetése. Aztán majd eldől, hogy ki merre halad tovább, azaz egy klassz szabadidős sportprogramként jár az edzésekre, vagy aktív versenysportoló lesz belőle.

 

 

Nagyon fontos hangsúlyoznunk, hogy nekünk MINDENKI fontos, aki hozzánk jelentkezik, a gyerekeket leigazoljuk, s szabad átjárást biztosítunk az egyes korosztályos csapatokhoz, a Magyar Labdarúgó Szövetség megfelelő irányelveit és szakmai ajánlásait, illetve saját sportszakmai programunkat szem előtt tartva.

Hiszen nagyon fontos, hogy minden gyerek megtalálja azt a csapatot és közösséget, ami számára a legmegfelelőbb, minden szempontból. Az átjárhatóság pedig azt segíti, hogy a gyerekeknek lehetőségük legyen inspiráló ellenfelekkel, rangosabb klubok csapataival találkozni, ellenük játszani.

 

 

Köszönjük a szülők jelentkezését, együttműködését, a sok lelkes, aranyos, focizni szerető gyerkőcöt, akiket hozzánk hoztak!

Az igazi GRUND hangulat felelőse Pál-Kutas József edző, illetve Simon László az utánpótlás alsó szekciójának vezetője.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk