Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/HÉTKÖZI BAJNOKI MOSONMAGYARÓVÁRON

HÉTKÖZI BAJNOKI MOSONMAGYARÓVÁRON

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Csapatunk a héten a két hozzánk hasonlóan NB2-es újonc ellen lép pályára. Azonban ahogy nekünk sem, nekik sem ismeretlen a másodosztályú közeg, hiszen a Mosonmagyaróvár és a Kozármisleny is szerepelt már a Merkantil Bank Ligában. A Kolorcity Kazincbarcika SC holnap 17:30-tól bizonyíthat a Credobus Mosonmagyaróvár otthonában, majd vasárnap hazai pályán játszunk a HR-Rent Kozármisleny alakulata ellen.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

A Kazincbarcika hazai pályán győzelemmel kezdte a bajnokságot, hiszen a Dorog ellen Szemere Balázs és Ur László góljainak köszönhetően 2-0-ás végeredménnyel tartottuk itthon a három pontot. A második fordulóban azonban nem alakultak ilyen jól a dolgok, hiszen a Békéscsaba otthonában Heil ugyan vezetést szerzett számunkra, viszont a játékos kiállítása nagyban megnehezítette helyzetünket és végül egy fájó 6-1-es vereség után utazhattunk haza. Csapatunk azonban ezt követően hamar rendezte sorait és gőzerővel készült javítani hazai közönség előtt a Budafok ellen. A vasárnapi találkozón ez sikerült is, hiszen először Kállai Zalán talált be Gundel-Takács Bence kapujába, majd Pálinkás növelte előnyünket, ugyan a Megyeri II által védett háló sem maradt érintetlen, hiszen Vaszicsku Gergő a találkozó hajrájában zörgette meg azt, ez azonban már csak a szépítésre volt elég vendégeinknek, így hazai pályán továbbra is hibátlan a mérlegünk. Holnap a Mosonmagyaróvár otthonában az idegenbeli mutatón is javítani kívánunk. Így tervezik ezt játékosaink, erről ezúttal Székely Dávid nyilatkozott.

"Fontos volt, hogy a békéscsabai vereség után otthon javítani tudjunk ami sikerült is a Budafok ellen. Örültünk a győzelemnek de már a következő meccsre koncentrálunk, mert holnap már Mosonmagyaróváron lépünk pályára. Sűrű most a program de szeretnénk idegenben is eredményesen játszani. A csapat képes rá és mindent meg is fogunk tenni azért, hogy három ponttal térjünk haza!"

CREDOBUS-MOSONMAGYARÓVÁR


A Mosonmagyaróvár az első fordulóban a Tiszakécske vendége volt, ahol Balajti Ádám góljának köszönhetően a hazaiak szerezték meg a három pontot. A második NB2-es mérkőzésükön az Ajkát fogadták, akkor Kenderes harmincharmadik percben szerzett találatára Végh Bence két büntetőből szerzett góllal válaszolt, így a Mosonmagyaróvár megszerezte első győzelmét. A hétvégén viszont újabb vereség következett a sorban, hiszen a Pécs otthonában 2-1-es hazai siker született. 

 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A holnapi mérkőzést az MTE 1904 Sporttelepen rendezik meg, melynek címe Wittmann Antal utca 1.  A hazai csapat a következő sorokat tette közzé honlapján a stadion vendég szektorának megközelítésével kapcsolatban:
"A Vendég szektorba érkezők az autót a Vendég parkolónál tudják letenni. A Vendég szektorhoz, parkolóhoz vezető út(3) a Mosonmagyaróvár, Ligetsor 68. számnál található, így azt szükséges megadni a GPS számára - innét egy erdősáv vezet a parkolóhoz. Az autót letéve gyalog tudnak eljutni a Vendég kassza, bejárathoz, ahol a büfé és a mosdók is megtalálhatóak. A jegyváltást követően a Vendég szektorban tudnak helyet foglalni."
A jegyárak Mosonmagyaróváron egységesek, azaz a hazai és vendég szurkolók is 2000 forintos belépőjeggyel tekinthetik meg a találkozót.

A találkozóról online streammel sem mi, sem a hazai klub nem jelentkezik. A mérkőzésről élő szöveges tudósítással készülünk honlapunkon, valamint a fontosabb eseményekről közösségi média felületeinken is hírt adunk.

A holnapi mérkőzést Gaál Ákos vezeti, asszisztensei Kuman Tamás és Ország Péter, a tartalékjátékvezető pedig Derdák Marcell lesz.

Merkantil Bank Liga 4. forduló
2022. AUGUSZTUS 17. 17:30
CREDOBUS - MOSONMAGYARÓVÁR - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

A NEGYEDIK FORDULÓ

A holnapi hétközi forduló is teljes lesz az NB2-ben, hiszen a bajnokság mind a húsz csapata pályára lép. A találkozók közül ötöt, köztük a Credebus Mosonmagyaróvár - Kolorcity Kazincbarcika SC mérkőzést is 17:30-tól rendezik meg, az ETO FC Győr - BFC Siófok kezdődik 17:45-től, illetve négy meccsen hangzik majd el 19:00-kor a kezdést jelző sípszó. A párosítások a következőek:

2022. AUGUSZTUS 17.
17:30
SZOMBATHELYI
HALADÁS
SZEGED-CSANÁD
GROSICS AKADÉMIA
2022. AUGUSZTUS 17.
17:30
NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC 
SOROKSÁR SC
2022. AUGUSZTUS 17.
17:30
AQVITAL FC CSÁKVÁR  TISZAKÉCSKEI LC
2022. AUGUSZTUS 17. 
17:30
CREDOBUS
MOSONMAGYARÓVÁR
KOLORCITY 
 KAZINCBARCIKA SC
  
2022. AUGUSZTUS 17.
17:30
DOROGI FC SZENTLŐRINC
2022. AUGUSZTUS 17.
17:45
ETO FC GYŐR BFC SIÓFOK
2022. AUGUSZTUS 17.
19:00
DVTK FC AJKA
2022. AUGUSZTUS 17.
19:00
HR-RENT
KOZÁRMISLENY
PMFC 
2022. AUGUSZTUS 17.
19:00
BUDAFOKI MTE GYIRMÓT FC GYŐR  
2022. AUGUSZTUS 17.
19:00
BÉKÉSCSABA
1912 ELŐRE
MTK BUDAPEST

További híreink

Elindult a jegyértékesítés a győri ETO elleni találkozóra!

Dátum: 2024. máj 08. 14:30

Online és személyesen is lehet belépőt váltani a vasárnapi, nagyon izgalmasnak ígérkező mérkőzésre.

Harnócz Róbert: csalódott vagyok az eredmény miatt…

Dátum: 2024. máj 07. 17:28

A két gyönyörű Kovács gól (is) kevés volt a három ponthoz.

U19: Javuló forma és eredmények

Dátum: 2024. máj 07. 16:40

Négy meccs, hat pont, s harmadik hely az Alsóházban.

Villámrajt és magabiztos siker Szombathelyen!

Dátum: 2024. máj 07. 13:00

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában Szombathelyről hoztuk el a három pontot!

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk