Kazincbarcikai Sport Club

Sajtó infó

Szeretettel várjuk a média képviselőit a Kolorcity Arénába!

A zökkenőmentes és kényelmes együttműködés érdekében, kérjük, hogy regisztráció előtt olvassa át tájékoztatónkat, ha kérdése, észrevétele van, szívesen segítünk.


Minden hazai találkozót megelőzően KÖTELEZŐ sajtó regisztráció van, nem tudunk sem személyre, sem médiumra vonatkozóan állandó belépést biztosítani a korlátozott helyek miatt. Az akkreditációt a mérkőzést megelőző napon, legkésőbb 12 óráig kérjük megküldeni; ezt követően a kamera- és egyéb sajtós munkahelyek kiosztásra kerülnek, vagyis a késedelmesen regisztrálók számára nem tudjuk garantálni a megfelelő helyeket.

Ha a sajtós kolléga/kollégák külön gépjárművel érkezik/érkeznek, a sportkomplexum udvarára tud/nak beparkolni.

Az érkező gépjármű/vek rendszámát előzetesen kérjük megadni a csatolt formanyomtatványon.

A média területre több útvonalon gyalogszerrel tudnak eljutni, szívesen segítünk a helyszínen a tájékozódásban. A helyek előre ki lesznek jelölve (az akkreditációnak megfelelően), elkerülendő az esetleges vitákat.

A média terület a HAZAI FEDETT LELÁTÓ kialakított, elkordonozott rész. Nem zárt, de fedett, vagyis javasoljuk az időjárásnak megfelelő öltözködést. Mosdó, büfé a lelátó alatt található, Wifi és áram hozzáférés biztosított. Kamerával dolgozó kollégáknak saját hosszabbító és/vagy elosztó használata szükséges.

A mérkőzés után a főépületben található médiaszobában kerül sor a közös sajtótájékoztatóra, ezt a találkozó lefújását követően 15-20 perc múlva tartjuk meg. Nálunk szokás szerint a két vezetőedző egyszerre, egymás mellé ül le, először a vendégek mestere nyilatkozik, majd a hazai vezetőedző. A sajtótájékoztatót követően szabadon készíthető külön interjú a főépület előterében található sajtófalnál, Wifi elérés, áram biztosított. Miután a médiaterem több funkciós, ez ad helyet a hazai csapat közös étkezésének is, így a sajtótájékoztatót követően a média-munkatársak a folyosón tudnak tovább dolgozni.


Az előzetes sajtóregisztrációt a következő e-mail címre várjuk:

Göndör Judit kommunikációs vezető / kbscsajto@gmail.com

Kérjük megjelölni az akkreditált munkatársak nevét, illetve a munkavégzés jellegét (fotós, tudósító, stb.), illetve azt, hogy kamera helyre szükségük van-e, élő stream-et terveznek-e.


Egyéb média témájú kérdésekben is keressenek minket bizalommal:

Göndör Judit kommunikációs vezető

+36-20/ 443-8112

/uploads/files/kbsc_sajto_akkreditacio.pdf


SAJTÓ AKKREDITÁCIÓ

 

 

 

SAJTÓS KOLLÉGA

NEVE

 

BEOSZTÁSA

 

GÉPJÁRMŰ

RENDSZÁMA

IGÉNYELT HELY

(kamera, asztal, lelátó stb…)

 

IGÉNYELT PARKOLÓ

 

EGYÉB

MEGJEGYZÉS

1.

 

 

 

 

 

 

2.

 

 

 

 

 

 

3.

 

 

 

 

 

 

4.

 

 

 

 

 

 

5.

 

 

 

 

 

 

6.

 

 

 

 

 

 

7.

 

 

 

 

 

 

8.

 

 

 

 

 

 

9.

 

 

 

 

 

 

10.

 

 

 

 

 

 

 

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk