Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/BORSODI RANGADÓ DIÓSGYŐRBEN

BORSODI RANGADÓ DIÓSGYŐRBEN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Holnap borsodi rangadót rendeznek a Merkantil Bank Liga hatodik fordulójában, hiszen a DVTK a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatát fogadja 19:00-tól a DVTK Stadionban.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Csapatunk öt fordulót követően az NB2-es tabella második helyéről várja a holnapi mérkőzést. Az első fordulóban Szemere Balázs és Ur László góljaival hazai pályán győztük le a Dorogot, majd Békéscsabán szenvedtünk vereséget, amit a Budafok ellen ki is javítottunk és újabb három pontot tartottunk itthon. Múlt héten szerdán pedig Mosonmagyaróváron talált be Székely Dávid és Takács Tamás, amire a hazaiak csak egy góllal tudtak válaszolni, így ott első idegenbeli győzelmünket is elkönyvelhettük. A Kolorcity Kazincbarcika az ötödik fordulóban sem rontott, a Kozármiselny ellen Ádám Ferenc talált be a mérkőzés hajrájában, ezzel újabb értekes három ponttal gazdagítva csapatunkat. A holnapi mindkét együttes részéről egy kiemelten fontos találkozónak ígérkezik , így látják ezt játékosaink, amit a korábban Diósgyőrben is futballozó Szabó Balázs fejtett ki.

"Az elmúlt három mérkőzésből kitűnően jöttünk ki, így ez megadta az alaphangot az egész heti kemény munkára és felkészülésre! A csapat kellően motivált, tisztában van mindenki a feladatával illetve azzal is, hogy Borsod megyei rangadót játszunk! Ezáltal mindent megteszünk annak érdekében, hogy örömet tudjunk szerezni a szurkolóinknak és a városnak!"

DVTK


A Diósgyőr az első fordulóban Siófokon szenvedett vereséget, ekkor Elek Bence talált be kapujukba, majd a második mérkőzésükön a Soroksár Lőrinczy góljával szerzett vezetést a DVTK Stadionban, amit Hajdú Roland növelt és a hazaiaktól Szőke Adrián szépített, ez a pontszerzéshez nem volt elég. A harmadik fordulóban azonban Tiszakécskén megtört a jég és Bényei Ágoston két góljával győztek, majd hazai pályán az Ajka elleni mérkőzést is megnyerték. A hét elején viszont ismét nem jött ki a lépés számukra, Pécsen két kiállítással egy gólzáporos mérkőzésen 4-3-as vereséget szenvedtek.

 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A találkozóra a Kazincbarcika szurkolói elővételben is megvásárolhatják jegyeiket, ezt a LINK-re kattintva tehetik meg. Az online megvásárolt belépőket nem szükséges kinyomtatni, hiszen a vásárlás után kapott pdf-en szereplő vonalkódot az okostelefon képernyőjéről is be lehet olvastatni a beléptető kapunál. A DVTK Stadion kapui a mérkőzés kezdetét egy órával megelőzően, azaz 18:00-kor nyitnak majd. A mérkőzésről a hazai csapat online streammel, mi pedig honlapunkon élő szöveges közvetítéssel jelentkezünk, valamint közösségi média felületeinken is informálódhatnak majd az aktuális állásról. A holnapi DVTK - Kolorcity Kazincbarcika SC bajnokit Ducsai József vezeti, asszisztensei Rózsa Dávid és Ring Kevin lesznek, tartalékjátékvezetőként pedig Kovács J. Zoltán lesz jelen.

A találkozót megelőzően az MVK Zrt. és a Miskolci Rendőrkapitányság is közleményt adott ki, ezeket alább változtatás nélkül közöljük.

Rendőrségi közlemény

Miskolcon kerül megrendezésre 2022. augusztus 28-án 19 órától a DVTK – Kolorcity Kazincbarcika SC NB II-es labdarúgó mérkőzés.

A Miskolci Rendőrkapitányság a mérkőzéssel kapcsolatban a csapatok szurkolóit az alábbiakról tájékoztatja:

A Kolorcity Kazincbarcika SC szurkolói részére a DVTK Stadion déli oldalán körbekerített parkoló áll rendelkezésre.

Kérjük a vendégszurkolókat, hogy a Miskolc, Lorántffy Zsuzsanna utca irányából közelítsék meg a vendégparkolót, mivel csak így lehetséges részükre biztosítani a biztonságos és megfelelő időben történő bejutást a stadionba! - tették közzé a police.hu weboldalon

MVK Zrt. közlemény

A vasárnap 19 órától megrendezésre kerülő DVTK- KBSC labdarúgó-mérkőzés miatt az MVK Zrt. rásegítő járatokat indít az 1A-s villamosvonalon, segítve ezzel a szurkolók könnyebb eljutását, illetve hazajutását. A rásegítő 1A-s villamos 18:17-kor indul a Tiszai pályaudvarról, a mérkőzést követően pedig igény szerint indulnak majd a menetrenden felül biztosított villamosjáratok. - olvasható az MVK Zrt.hu weboldalon

A HATODIK FORDULÓ

A Merkantil Bank Liga hatodik fordulójában kilenc találkozót rendeznek holnap, valamint egyre kerül sor hétfőn este. A vasárnapi mérkőzések közül hat 17:30-kor kezdődik, hármon pedig 19:00-kor hangzik majd el a kezdést jelző sípszó, illetve hétfőn 20:00-tól a Siófok fogadja a Szegedet. A párosítások a következőek:

2022. AUGUSZTUS 28.
17:30
SZOMBATHELYI 
HALADÁS
SOROKSÁR SC
2022. AUGUSZTUS 28.
17:30
AQVITAL FC CSÁKVÁR  PMFC
2022. AUGUSZTUS 28.
17:30
CREDOBUS
MOSONMAGYARÓVÁR
MTK BUDAPEST
2022. AUGUSZTUS 28. 
17:30
NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
FC AJKA
2022. AUGUSZTUS 28.
17:30
BUDAFOKI MTE SZENTLŐRINC
2022. AUGUSZTUS 28.
17:30
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
DOROGI FC
2022. AUGUSZTUS 28.
19:00
HR-RENT
KOZÁRMISLENY 
GYIRMÓT FC GYŐR
2022. AUGUSZTUS 28.
19:00
DVTK KOLORCITY 
 KAZINCBARCIKA SC  
2022. AUGUSZTUS 28.
19:00
ETO FC GYŐR   TISZAKÉCSKEI LC
2022. AUGUSZTUS 29.
20:00
BFC SIÓFOK SZEGED-CSANÁD
 GROSICS AKADÉMIA

További híreink

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

U15: megjött az áttörés!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:00

Nagyarányú győzelem idegenben, ma pedig hazai környezetben gyűjtögethetjük tovább a pontokat.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk