Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/VERESÉG A MICHALOVCE OTTHONÁBAN

VERESÉG A MICHALOVCE OTTHONÁBAN

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Lassan elérkezünk a felkészülés végéhez, hiszen jövő héten már bajnoki találkozónak ad majd otthont a Kolorcity Aréna. Az elmúlt hetekben játékosaink napról-napra kemény edzéseken vettek részt, mely programot felkészülési mérkőzések egészítették ki. Ma délben sor is került utolsó előtti edzőmeccsünkre, amikor is egy igazán jó erőt képviselő ellenféllel találtuk szemben magunkat. Kora délután a szlovák élvonal nyolcadik helyén álló, MFK Zemplín Michalovce vendégeként léptünk pályára. A találkozó első félideje nem igazán bővelkedett izgalmakban, egy-egy szögletet, illetve veszélytelen támadást leszámítva veszélyes helyzetet nem láthattunk. Az osztálykülönbség ellenére csapatunk jól szállt be a mérkőzésbe, így a hazaiaknak sokáig nem is adódott lehetősége a gólszerzésre. A vezetést, ahogy a további két gólt is egy-egy hibánkat könyörtelenül kihasználva szerezték meg. A negyvenegyedik percben egy szabadrúgàst követő beívelés után az alapvonalról visszafejelt labdát a hazai csapatkapitány, Marjanovic juttatta Megyeri II kapujába, 1-0. Vezetésüket a hatvannegyedikben növelték ekkor, Janosik beadásából a jó ütemben érkező, Volanakis volt fejjel eredményes, 2-0. A harmadik gólra sem kellett sokat várni, két perccel később Janosik is betalált, ezzel beállítva a 3-0-ás végeredményt.
Vasárnap még egy felkészülési mérkőzés vár csapatunkra, akkor az NB1-ben szereplő Mezőkövesd Zsóry FC vendégei leszünk 13:00-tól.

Varga Attila nyilatkozata:

"Egy első osztályú klub nem a mi szintünk, de sikerült agresszíven beszállnunk a játékba! Az első játékrészben jól játszottunk, majd két gólt kaptunk az ellenféltől. Több buta hibát is elkövettünk, amit egy ilyen szintű csapat könyörtelenül ki is használt!"

MFK ZEMPLÍN MICHALOVCE - KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 3-0 (félidőben: 1-0)
Gólszerzők: Marjanovič 41', Volanakis 64',  L. Jánošík 66'

ÖSSZEÁLLÍTÁSOK:

MFK Zemplín Michalovce: Kozhukhar, Kotula (Holp 68'), Marjanovič (D. Magda 46'), Volanakis, Ceklič (J. Sova 46'), M. Begala, Shimamura (Buhaj 68'), Peňa (I. Žofčák 46'), Petrík (L. Jánošík 46'), F. Vaško (Z. Záhradník 46'), T. Slebodník (N. Matta 68')
Vezetőedző: Norbert Hrnčár

Kolorcity Kazincbarcika SC: Megyeri II Gábor, Székely Krisztián (Nagy Ákos 78'), Szekszárdi Milán (Lippai Tibor 46'), Ur László, Süttő Attila (Szemere Balázs 58'), Szabó Balázs (Székely Dávid 58'), Nagy János (Heil Valter 78'), Csatári Gergő, Ádám Ferenc (Benkő Péter 78'), Kurdics Levente (Puska Péter 66'),Takács Tamás (Pálinkás Gergő 66')
Megbízott edző Varga Attila távollétében: Simon László

Kép forrása: https://mfkzemplin.sk/

További híreink

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

U15: megjött az áttörés!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:00

Nagyarányú győzelem idegenben, ma pedig hazai környezetben gyűjtögethetjük tovább a pontokat.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk