Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A MOSONMAGYARÓVÁR ÉRKEZIK

A MOSONMAGYARÓVÁR ÉRKEZIK

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A Merkantil Bank Liga huszonharmadik fordulójában a Credobus Mosonmagyaróvár csapatát fogadjuk a Kolorcity Arénában vasárnap 14:00-tól. A mérkőzésre ezúttal mindenki számára ingyenes belépést biztosítunk, részletek cikkünk "mérkőzés információk" bekezdésében.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Csapatunk az őszt hat győzelemmel (Dorogi FC, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital FC Csákvár, Dorogi FC), hat döntetlennel (ETO FC Győr, Tiszakécskei LC, FC Ajka, PMFC, MTK Budapest, Szentlőrinc) és nyolc vereséggel (Békéscsaba 1912 Előre, DVTK, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, BFC Siófok, Soroksár SC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Gyirmót FC Győr) huszonnégy ponttal zárta. Ezt egy igencsak rövid téli szünet és egy intenzív felkészülési időszak követte, majd január végén a Békéscsaba ellen kezdtük meg a tavaszi idényt. A huszonegyedik fordulóban hazai pályán nem sikerült bajnoki pontjaink számát szaporítani, majd a mögöttünk álló vasárnap a Budafok vendégeként is vereséget szenvedtünk. A klubvezetés Varga Attila vezetőedzőt kedden felmentette a munkavégzés alól, melyet követően Wächter Balázs ügyvezető így nyilatkozott:

“A héten a csapat felkészítését Simon László asszisztens edző koordinálta a stáb tagjaival való harmonikus együttműködésben. Így a hétvégén megbízott vezetőedzőként ő irányítja a csapatot. A játékosok felszabadultan és elszántan készülnek a Mosonmagyaróvár elleni mérkőzésre, bízunk benne, hogy ebben az évben megszerezzük az első bajnoki győzelmünket. Fontos kihangsúlyoznom, hogy a klubnál jelenleg Kazincbarcikáért elkötelezett, kiváló szakemberek dolgoznak, akikben teljes mértékben megbízunk. Így nem sürget az idő, hogy megtaláljuk a végleges megoldást az edző kérdésre, de nyilván a háttérben folyamatosan dolgozunk ezen.”

Tehát a Mosonmagyaróvár elleni találkozón egyértelműen a három pont itthon tartása a célunk. Szükségünk is van ezekre a bajnoki egységekre, hiszen a tabella alsóháza olyannyira sűrű, hogy ezzel jó pár pozíciót javíthatunk majd ideiglenes helyezésünkön.

CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR


Az NB2-es szezont a Tiszakécske elleni vereséggel nyitották, amit hazai pályán az Ajka elleni győzelemmel feledtettek szurkolóikkal. Ezt azonban négy vesztes meccs (PMFC, Kolorcity Kazincbarcika  SC, Gyirmót FC Győr, MTK Budapest) és két döntetlen követett (Szentlőrinc, Dorog). Az újabb három pontra a kilencedik fordulóig kellett várniuk, akkor Békéscsabán könyvelhettek el győzelmet. A tizedik bajnokijukon kikaptak a Budafoktól, majd legyőzték a Szeged és Kozármisleny együtteseit. Nem szereztek pontot a DVTK és a Csákvár elleni meccseken, döntetlent játszottak a Nyíregyházával, aztán három mérkőzésen szereztek három-három pontot (ETO FC Győr, Szombathelyi Haladás, BFC Siófok). Az őszt a Sorokár elleni döntetlennel zárták. 
A tavaszról előrehozott Tiszakécske elleni mérkőzésen ismét nem termett számukra babér, majd Ajkán osztozkodtak a pontokon, a múlt héten pedig vereséget szenvedtek a Pécstől.
Vasárnapi vendégeink hét győzelemmel, öt döntetlennel és tíz vereséggel gyűjtött huszonhat pontjukkal a tabella tizenötödik helyét foglalják el.
 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

Mint arról már Facebook oldalunkon tájékoztattuk szurkolóinkat, a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC - Credobus Mosonmagyaróvár mérkőzésre ingyenes belépést biztosítunk szurkolóink számára. A bérlettel rendelkező drukkereink helyeit természetesen változatlanul biztosítjuk, őket a belépéskor -a bérletük felmutatását követően - egy apró ajándékkal is meglepjük. A jegyvásárlási felületeink tehát  a héten nem élnek, szurkolóink a helyszínen regisztrációs jegyet kapnak és érkezési sorrendben foglalhatnak helyet a Kolorcity Aréna lelátóin.
A vasárnapi találkozót Takács Tamás vezeti majd, asszisztesei Buzás Balázs és Tőkés Róbert lesznek, tartalék játékvezetőként pedig Nazsa Tamás lesz jelen.
A mérkőzésről élő követítéssel (online stream) sem mi, sem a vendég csapat nem jelentkezik. Távol maradó szurkolóink honlapunkon és Facebook oldalunkon tájékozódhatnak majd  a találkozó történéseiről.

Merkantil Bank Liga 23. forduló
2022. FEBRUÁR12. 14:00
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC
-
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR

A HUSZONHARMADIK FORDULÓ

A bajnokság soron következő fordulójában kilenc mérkőzést rendeznek vasárnap, illetve egyet játszanak le hétfőn. A húsz csapatból tíz találkozik egymással 14:00-tól, négy mérkőzésen hangzik el 15:00-kor a kezdést jelző sípszó, illetve az MTK Budapest hétfőn 19:00-tól fogadja majd a Békéscsaba 1912 Előre együttesét.
A párosítások a következőek:

2023. február 05. 
14:00
BFC SIÓFOK ETO FC GYŐR
2023. február 12. 
14:00
SOROKSÁR SC NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
2023. február 12. 
14:00
KOLORCITY
KAZINCBARCIKA SC
CREDOBUS
 MOSONMAGYARÓVÁR 
2023. február 12. 
14:00
GYIRMÓT FC GYŐR BUDAFOKI MTE
2023. február 12. 
14:00
SZENTLŐRINC DOROGI FC
2023. február 12. 
15:00
SZEGED-CSANÁD
 GROSICS AKADÉMIA 
SZOMBATHELYI
HALADÁS
2023. február 12. 
15:00
TISZAKÉCSKEI LC AQVITAL FC CSÁKVÁR
2023. február 12. 
15:00
FC AJKA

DVTK

2023. február 12. 
15:00
PMFC HR-RENT
KOZÁRMISLENY
2023. február 13. 
19:00
MTK BUDAPEST BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE

További híreink

Bajnokavatás elhalasztva, Ajkán kapott ki a Spartacus

Dátum: 2024. máj 01. 09:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 30. fordulójára.

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk