Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/SZEGEDEN ZÁRJUK A HETET

SZEGEDEN ZÁRJUK A HETET

Szerző:

Szabó Noémi

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Holnap ismét egy fontos mérkőzés vár csapatunkra, három meccses hetünket ugyanis a tabella ötödik helyén álló Szeged otthonában zárjuk.


KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Csapatunk kifejezetten jó hetet tudhat maga mögött, hiszen múlt vasárnap legyőztük a remek formában lévő Ajkát, szerdán pedig a szintén jó erőket képviselő Pécs otthonából utaztunk haza egy ponttal. Így a holnapi Szeged elleni bajnokin is egyértelmű célunk, hogy pontot/pontokat szerezzünk. Eddig tizenegy győzelmet (Dorogi FC, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, HR-Rent Kozármisleny, Aqvital FC Csákvár, Dorogi FC, HR-Rent Kozármisleny, DVTK, Aqvital FC Csákvár, Szombathelyi Haladás, FC Ajka), kilenc döntetlent (ETO FC Győr, Tiszakécskei LC, FC Ajka, PMFC, MTK Budapest, Szentlőrinc, Nyíregyháza Spartacus FC, ETO FC Győr, PMFC) és tizennégy vereséget (Békéscsaba 1912 Előre, DVTK, Nyíregyháza Spartacus FC, Szombathelyi Haladás, BFC Siófok, Soroksár SC, Szeged-Csanád Grosics Akadémia, Gyirmót FC Győr, Békéscsaba 1912 Előre, Budafoki MTE, Credobus Mosonmagyaróvár, BFC Siófok, Soroksár SC, Tiszakécskei LC) könyvelhettünk el, ezzel negyvenkét pontot gyűjtöttünk, mely jelenleg a tabella tizennegyedik helyére elég. Minket pontazonossággal a Mosonmagyaróvár előz meg, a Budafok és a Tiszakécske egy-egy egységgel többet gyűjtöttek, mint mi, a tizedik helyen álló ETO pedig negyvennégy pontos.

SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA


A Szeged a tavalyihoz hasonlóan idén is remekül teljesít. Eddig megszerzett ötvennégy pontjukkal a tabella ötödik helyét foglalják el és csak két egység választja el őket a tavaly még NB1-ben szereplő, most pedig a negyedik pozícióban tanyázó, Gyirmóttól. Holnapi vendégeink tizenöt győzelmet (ETO FC Győr, Szombathelyi Haladás, Dorogi FC, Budafoki MTE, Tiszakécskei LC, FC Ajka, HR-Rent Kozármisleny, Kolorcity Kazincbarcika SC, Aqvital FC Csákvár, Gyirmót FC Győr, Szombathelyi Haladás, Soroksár SC, Budafoki MTE, Tiszakécskei LC, PMFC), kilenc döntetlent (BFC Siófok, Békéscsaba 1912 Előre, Soroksár SC, PMFC, Nyíregyháza Spartacus FC, ETO FC Győr, Békéscsaba 1912 Előre, Credobus Mosonmagyaróvár, FC Ajka) és tíz vereséget (MTK Budapest, Szentlőrinc, Credobus Mosonmagyaróvár, DVTK, MTK Budapest, Szentlőrinc, Dorogi FC, BFC Siófok, HR-Rent Kozármisleny, DVTK) könyvelhettek el.

 

MÉRKŐZÉS INFORMÁCIÓK

A Szeged hazai mérkőzéseire online elővételben a LINK-re kattintva a jegymester.hu felületén vásárolhatóak belépők. Meccsnapon személyesen pedig 10:00-tól válthatók meg a jegyek a Szent Gellért Fórum jegypénztárban. A vendégszurkolók 1000 forintért vehetik meg azt, mellyel a stadion D3-s és D4-es szektoraiban foglalhatnak helyet.
Honlapunkon holnap is rendszerint jelentkezünk élő szöveges közvetítéssel és Facebook oldalunkon élő eredménykövetés formájában is követhetik az eseményeket. A találkozóról online streammel sem mi, sem a hazaiak nem készülnek, viszont a mérkőzés másnapján teljes egészében visszanézhetik majd, ennek linkjét természetesen mi is közzé tesszük majd
A holnapi Szeged-Csanád Grosics Akadémia - Kolorcity Kazincbarcika SC bajnoki mérkőzés játékvezetője Pillók Ádám vezeti, asszisztensei Szabó Dániel és Sinkovicz Dániel, a tartalékjátékvezetőként pedig Nagy Attila lesz jelen.

 

Merkantil Bank Liga 35. forduló
2023. ÁPRILIS 30. 17:00
SZEGED-CSANÁD GROSICS AKADÉMIA
-
KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

 

A HARMINCÖTÖDIK FORDULÓ

A Merkantil Bank Liga harmincötödik fordulójában ezúttal a Budafok és Haladás meccsét leszámítva minden NB2-es csapat vasárnap lép pályára. Nyolc találkozót rendeznek meg 17:00-tól, a második helyen álló MTK 18:00-tól igazi rangadót játszhat, hiszen a tabella harmadik pozícióját elfoglaló, Ajkát fogadják. 20:00-tól pedig a már az NB1-es feljutást kivívó, DVTK hazai pályán játszik majd a Csákvár ellen. A miskolciak holnap már akár bajnoki címet is ünnepelhetnek majd, hiszen ha ők legalább egy pontot szereznek már véglegesen eldől az első hely sorsa.
A párosítások a következőek:

2023. ÁPRILIS 29.
17:00
BUDAFOKI MTE  SZOMBATHELYI
HALADÁS 
2023. ÁPRILIS 30.
17:00
SZEGED-CSANÁD
GROSICS AKADÉMIA 
KOLORCITY 
KAZINCBARCIKA SC 
2023. ÁPRILIS 30.
17:00
GYIRMÓT FC GYŐR PMFC
2023. ÁPRILIS 30.
17:00
SZENTLŐRINC TISZAKÉCSKEI LC
2023. ÁPRILIS 30.
17:00
DOROGI FC SOROKSÁR SC
2023. ÁPRILIS 30.
17:00
BÉKÉSCSABA 1912
ELŐRE
BFC SIÓFOK
2023. ÁPRILIS 30.
17:00
CREDOBUS
MOSONMAGYARÓVÁR 
ETO FC GYŐR
2023. ÁPRILIS 30.
17:00
HR-RENT
KOZÁRMISLENY 
NYÍREGYHÁZA
SPARTACUS FC
2023. ÁPRILIS 30. 
18:00
MTK BUDAPEST  FC AJKA
2023. ÁPRILIS 30.
20:00
DVTK AQVITAL
FC CSÁKVÁR

További híreink

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk