Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Nyílt edzés és szurkolói ankét késő estébe nyúlóan

Nyílt edzés és szurkolói ankét késő estébe nyúlóan

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A rendezvény egy nyílt edzéssel indult a Pete András Stadionban; a csapat a délelőtti kemény tréninget követően egy játékosabb, taktikai és technikai elemeket is gyakorló edzésen vett részt.
A hőség miatt ezt követően a központi épület klubtermében került sor a szurkolói ankétra. A megjelenteket Wächter Balázs, a Kolorcity Kazincbarcika SC ügyvezetője köszöntötte, majd ismertette, hogy a klub milyen stratégia és filozófia mentén gondolkodik és dolgozik. Felvázolta a jelenlegi és jövőbeni infrastrukturális fejlesztéseket, illetve ismertette a szurkolókkal a 2023/2024-es bajnoki évad jegy-és bérlet árait.
Eszerint egy felnőtt jegy 1.700 Ft., egy kedvezményes (diák, nyugdíjas, mozgáskorlátozott) 1.300 Ft. A klub az idei szezontól külön értékesíti az őszi és tavaszi szezonra szóló bérleteket, hogy ezáltal is megkönnyítse a vásárlást, főleg azokra gondolva, akik családon belül több ilyen vásárlását is tervezik.
A 9 (kilenc) hazai mérkőzésre szóló felnőtt bérlet 9.000 Ft., kedvezményes bérlet 6.000 Ft-ért váltható majd.
Az értékesítés 2023. július 19-én - szerdán – 10 órakor kezdődik el a Mezey István Művészeti Központban és online, a www.kbsc.hu oldalon keresztül is.

A szurkolói ankéton Koszta Péter sportigazgató és Csábi József vezetőedző részletesen beszámoltak arról, hogy a felkészülési időszakban milyen változások történtek a felnőtt csapat háza táján, s mi várható még a következő hetekben. Melyek azok a posztok, ahová még feltétlenül igazolni szeretnénk. Őszintén beszéltek a nehézségekről, a diósgyőri kooperáció adta lehetőségekről, az öltözői hangulatról, s egyéb szakmai kérdésekben is nagyon sokáig folytattak jó hangulatú diskurzust a szurkolókkal. Ennek során például azt is megosztották a jelenlévőkkel, hogy klubunk a fiatal szabálynak megfelelő játékosok pályán töltött perceit tekintve a nagyon előkelő, negyedik helyen végzett, ami igazán örömteli és büszkeségre adhat okot.

Zárásként az egyöntetű vélemény az volt, hogy a létszámcsökkentés miatt nagyon nehéz bajnoki év elé néz a Kolorcity Kazincbarcika, de mindenki azon dolgozik a klubban, hogy megfeleljünk a kihívásnak, s bent maradjunk a második vonalban, vagyis Magyarország legjobb 26 (28) csapata között!

További híreink

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk