Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/

"Most az a legeslegfontosabb, hogy a hátralévő egy hét alatt megfelelő szintre hozzuk a csapat élességét és ezzel együtt az önbizalmát is!"

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Hogyan értékeled az ötödik felkészülési találkozót?

Nyilván a kapott gól sok és a mutatott játékkal sem vagyok elégedett. Bár hozzáteszem, jól kezdtük a meccset és az első 20 percben jól játszott a csapat. Szervezettek voltunk támadásban és védekezésben is, de megint kaptunk két olyan elkerülhető, amatőr gólt, amit mindenképpen rendbe kell tennünk. Sok időnk már nincs minderre, hozzáteszem a héten sokat gyakoroltuk ezt, hiszen sok az új arc, akiket most bele kell illesztenünk a taktikai dolgokba. Ezek a hibák aztán elbizonytalanítottak minket, sajnos. Azt éreztem, hogy nem vagyunk még kész a rajtra, nagyon heterogén a csapat állapota. Az új játékosok, a sérülésből visszaérkezők, a korábbi csapattagok, kell az összeszokás, s nem ártana még egy-két hét. De vasárnap kezdődik a bajnokság, vagyis nincs mese, össze kell rakni magunkat, s a legjobb állapotban lévő csapatot kell felküldenünk a pályára a Szeged ellen.

A ma pályán látott MTK bár nagyrészt ugyanaz volt, mint az, aki legutóbb a bajnokságban 1-0 arányban nyert ellenünk, mégis az volt az ember érzése, hogy egészen más csapattal játszottunk.

Az MTK egységes, összeszokott gárdaként lépett pályára ellenünk, a felkészülést nagyrészt ugyanazzal az alapkerettel csinálták végig, mint korábban. Ez abszolút látható volt a mélységi, szélességi váltásokban, az egyéb taktikai dolgokban, az összeszokottságban, ez azért nagy előny. Nálunk pedig pont az ellenkezője van, nagyon sok az új arc, s próbáljuk összeilleszteni a srácokat védekezésben és támadásban is. Ezzel a munkával szépen haladunk, de még belecsúsznak hibák, mint most is, hiszen az egymás a megismeréséhez, a belső kohézióhoz sok idő kell, még akadozik a gépezet. Nyilván ez nem egy könnyű edzői feladat, és azt sem mondom, hogy sok időnk van, de ki fogjuk hozni ebből a csapatból a legtöbbet.

Mit mondtál a srácoknak az öltözőben, hogyan kell, lehet ezt morálisan és szakmailag a helyén a kezelni?

Maga az eredmény természetesen rossz érzés, főleg úgy, hogy mióta én itt vagyok, a játékunk a stabilitásról szól, nem szoktunk hozzá ahhoz, hogy ennyit gól vagy ilyen különbséggel kapjunk ki. Most pont nem ez a stabilitás volt jellemző ránk… Ez nem egy klasszikus bajnoki főpróba volt, hiszen még mindig voltak próbázók, bele kellett nyúlnom a csapatba korán, szakmailag nem ilyen egy főpróba. De mivel még mindig van, vannak olyan posztok, ahová szeretnénk igazolni, ezt be kellett vállalnunk. Ezért ezt a vereséget a helyén kell kezelni. Most bent voltam az öltözőben, beszéltem a srácokkal, hogy mi az, ami nem, és mi az, ami tetszett; a többi meg maradjon az én titkom, hogy mi és milyen formában hangzott még el. Most az a legeslegfontosabb, hogy a hátralévő egy hét alatt megfelelő szintre hozzuk a csapat élességét és ezzel együtt az önbizalmát is, ami egy bajnoki rajthoz szükséges. Rendben leszünk, ezen dolgozunk nagyon keményen, és nagyon számítunk a szurkolók bizalmára és támogatására is!


JEGYZŐKÖNYV

MTK Budapest - Kolorcity Kazincbarcika   4-0 (3-0)

Gólszerzők: Németh 5’, Hej 19’, Bognár 42’, Antonov 59’.

MTK Budapest: Demjén - Hej, Kádár, Bobál (Várkonyi 76’), Kovács M., Kata, Thiam (Végh 76’), Bognár (Horváth 76’), Antonov, Németh (Stieber 60’), Zsóri (Molnár 65’).

KBSC: Tóth B. (Bánhegyi 46’) - Ternován (Székely 68’), Szekszárdi M., Heil, Papp (Szemere 68’), Süttő (Kotula 46’), Boros (Schindler 46’), Csilus T. (Ferencsik 80’), Ádám (Pekár 46’, Csilus Á. 65’), Kurdics (Fejes 80’), Gyurkó (Németh 46’).

További híreink

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

U15: megjött az áttörés!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:00

Nagyarányú győzelem idegenben, ma pedig hazai környezetben gyűjtögethetjük tovább a pontokat.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk