Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Ma megkezdődik a Merkantil Bank Liga 2023/2024-es szezonja

Ma megkezdődik a Merkantil Bank Liga 2023/2024-es szezonja

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Nagyjából három óra múlva már pályán lesz csapatunk a Merkantil Bank Liga nyitófordulójában a Szeged ellen. A találkozó 19 órakor a Kolorcity Arénában veszi kezdetét.

Keretünk komolyabb „ráncfelvarráson” esett át a nyári felkészülési szezonban. Két meghatározó játékosunk, Pálinkás Gergő és Lippai Tibor az élvonalba igazoltak; előbbi a Kecskemét, utóbbi a Kisvárda játékosa lett. Szerződésbontással távozott Ur László, aki alacsonyabb szinten még levezet, de már a civil életére fókuszál; Nagy János, aki Romániába igazolt, illetve Jakab Dávid, aki súlyos sérülését követően távozott. Lejáró szerződését nem hosszabbította meg Dvorschák Gábor, aki hazaköltözött Szombathelyre és már utánpótlás edzőként tevékenykedik, Hleba Tamás, aki a Szentlőrinc játékosa lett, illetve Bencze Antal kapus. Kölcsönbe, Karcagra került tőlünk Székely Dávid, illetve a nálunk szintén kölcsönben lévő játékosok is hazatértek anyaegyesületükhöz.                                                                                                                                                                                                                                          Megyeri II. Gábor, Kovács Bence, Puska Péter, Nagy Ákos, Szekszárdi Milán és Csatári Gergő; közülük az utóbbi két futballista újra kék-sárgába öltözhet… Milán már biztosan, hiszen ő kölcsönszerződéssel nálunk van, Csati pedig a diósgyőri kooperáció keretében lehet tagja csapatunknak.

S a távozók után zárjuk le a múltat, hiszen a jelen és a jövő sokkal fontosabb! Klassz kis játékosok, fejlődni és játszani akaró fiatalok és rutinos rókák egyaránt érkeztek hozzánk. Kapusként leigazoltuk az osztrák második vonalban védő Tóth Balázst, s ezen a poszton egy kooperációs fiatal lehet még Megyó harmadik társa. Számos érkezőnk volt és van: Ternován Patrik (Soroksár), Papp Milán (ETO FC Győr), Kotula Máté (Mezőkövesd kölcsönbe), Dóra Donát (MTK kölcsönbe), Csilus Tamás (Szombathelyi Haladás), Csilus Ádám (Szentlőrinc), Boros Zsombor (ZTE kölcsönbe), Pekár László (Nyíregyháza), Gyurkó Máté (BKV Előre), Pinte Patrik (Zlaté Moravce).

A Diósgyőrrel kötött kooperáció keretében mérkőzésenként maximum három játékos lehet a keretünk tagja.

Rendkívül örömteli, hogy saját nevelésű játékosunk, Fejes Ádám ezen a héten aláírta első profi szerződését klubunknál, így már ő is tagja a Kolorcity Kazincbarcika keretének.

A korábbi keretből továbbra is csapatunk tagja: Megyeri I. Gábor, Szemere Balázs, Heil Valter, Székely Krisztián, Süttő Attila, Szabó Balázs, Szekszárdi Tamás, Ádám Ferenc, Kurdics Levente és Takács Tamás.

Néhány nyitott kérdés még van a keret körül, de – ahogy Csábi József vezetőedző beharangozó interjújában mondta – a srácok elszántak, és a mindenkori kerettel és csapattal kell az utolsó leheletünkig küzdeni, s a lehető legjobb eredményt elérni!

Interjú Csábi Józseffel


És egy kis színes…, ha már KolorBarcika!

Az öltöző hangulat kiváló, a srácok megválasztották a szezon csapatkapitányait: a „korelnök” Heil Valter az első számú, a rutinos Süttö Attila a második számú és az „újonc” Csilus Tamás a harmadik számú csapatkapitány.

A Kolorcity Kazincbarcika hazai szerelése továbbra is a kék mez, sárga nadrág és kék sportszár, míg a kapusok fekete szerelést viselnek majd a Kolorcity Arénában.

A mérkőzést élő, egyenes adásban közvetíti a vendégcsapat.

Élő közvetítés Kolorcity Kazincbarcika SC - Szeged-Csanád Grosics Akadémia

További híreink

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

U15: megjött az áttörés!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:00

Nagyarányú győzelem idegenben, ma pedig hazai környezetben gyűjtögethetjük tovább a pontokat.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk