Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Nagyító alatt a Kolorcity Kazincbarcika

Nagyító alatt a Kolorcity Kazincbarcika

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Csapatunk egy gólos vereséggel kezdte az idei szezont a Szeged ellen. Aki látta a mérkőzést, egyöntetűen azt mondta, hogy minimum egy pontot ért volna a mutatott teljesítmény, de a futball ilyen, nem szimpátia és egyéb érvek, hanem konkrétumok döntenek a pontok sorsáról.

Csábi József csapata a héten végig kőkeményen dolgozott tovább, hiszen elég erős augusztus előtt áll. A vasárnapi, Mosonmagyaróvár elleni találkozóhoz közel 800 km utazás is társul, majd jön a hazai, PMFC elleni mérkőzés augusztus 13-án. Három nap múlva pedig újra a Kolorcity Arénában lépünk pályára, ekkor a Siófok ellen játszunk majd. Az augusztus 20-ai állami ünnep miatt azon a héten szombaton (is) lesz mérkőzésünk, a tavaly még élvonalban játszó Vasas vendégeként 19 órakor futunk ki az Illovszky Rudolf Stadion gyepére. Aztán kapunk egy lélegzetvételnyi levegőt, hiszen a hónap utolsó mérkőzésére augusztus 27-én, vasárnap hazai környezetben kerül sor, ekkor az Ajka érkezik hozzánk.

A csapat szombaton délelőtt még edz egyet, majd buszra szállnak, hogy ma már a holnapi találkozó közelében töltsék az éjszakát.

A vasárnapi második fordulónak a tabella 15. helyéről vágunk neki, ami még egy elég irreleváns infó, hiszen csupán egy forduló ment le a bajnokságból. Előttünk a hajszálpontosan ugyanilyen statisztikával rendelkező Credobus áll, de velünk együtt hét, mínusz egyes gólkülönbségű és nulla pontos csapat alkotja a mezőny hátsó részét.

Csábi József vezetőedzőt a heti munkáról és a várakozásokról kérdeztük.

Megbeszéltük és kielemeztük a hétvégi meccset, súlyoztuk a hibákat és a jó dolgokat is, hiszen egyaránt volt mind a kettő. Azt érzem, hogy rendben van a csapat, s ezt annak tudatában is tudom mondani, hogy megnéztük és kielemeztük a heti edzés adatokat is. A legtöbben nagyon jó állapotban vannak, de az is igaz, hogy akadnak még egyéni elmaradások, ezek nyilván egy hét alatt még nem sokat változtak. De azok a fiúk, akik sérülés vagy egyéb okok miatt kicsit hátrébb tartanak is jó úton haladnak, hogy mind erőnlétileg, mind egyéb szempontból is a csapat hasznára legyenek. A héten egy új játékos is csatlakozott hozzánk Kártik Bálint személyében, ami további bizalomra ad okot. Összességében nincs bennem aggodalom vagy félelem a játékot, a hétvégét, vagy az eredményt illetően. Felkészültünk a Mosonból, a sérültek jó úton haladnak, hogy visszaszálljanak a játékba, úgy hogy optimisták és bizakodóak vagyunk.

Tehát Credobus Mosonmagyaróvár - Kolorcity Kazincbarcika vasárnap fél hattól, szeretettel várjuk Önöket a gépek, telefonok elé.

Hajrá Barcika!

További híreink

U17: egy pont két fordulóból

Dátum: 2024. máj 03. 17:32

Egy döntetlen és egy vereség az elmúlt két meccs nem túl fényes mérlege.

„Idegen” után itthon is egy négyest gurított U15-ös csapatunk

Dátum: 2024. máj 03. 17:00

Szombaton Ongára utazik Balogh József együttese.

A Szombathelyi Haladáshoz látogatunk Anyák napján

Dátum: 2024. máj 03. 10:00

Merre billen a mérleg nyelve? Jelenleg két pont és két helyezés van közöttünk.

Jegyinfók a Haladás elleni találkozóra

Dátum: 2024. máj 02. 14:00

A 31. forduló mérkőzésére a megújult sportkomplexumban kerül sor.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk