Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Csábi József: Most csak a mai mérkőzésre összpontosítunk!

Csábi József: Most csak a mai mérkőzésre összpontosítunk!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A hazai pályán elszenvedett minimális, 1-0 arányú vereség után egy hete a Mosonmagyaróvár otthonában kozmetikáztuk ki a nyitóforduló eredményét; Ádám Ferenc duplájával és Pinte Patrik szép találatával sikerült magabiztos győzelmet aratni. Ezt követően Ádám Ferike a forduló válogatottjába is bekerült a Nemzeti Sport értékelése alapján. Illetve volt még egy kedves és pozitív momentum a második fordulóban: az éppen csak nagykorú Fejes Ádám megszerezte első játékperceit a második vonalban, miután néhány hete profi labdarúgó lett.

Ma a rendkívül jó játékerőt képviselő és kiegyensúlyozott Pécs érkezik hozzánk, vagyis nehéz feladat vár Csábi József csapatára a Kolorcity Arénában.

A heti felkészülés rendben zajlott, bár kisebb-nagyobb sérülések akadályozták a teljes keret munkáját; Csatári Gergő bokája alaposan megsínylette a mosoni kirándulást, és a Csilus testvérek is könnyített munkát végeztek. A relatíve frissen igazolt játékosok deficitjét is igyekezett csökkenteni az edzői stáb, s ugyanakkor a taktikai elemek gyakorlására is nagy hangsúlyt fordítottak.

A mai nappal egy erőteljes menetelés lesz az NB2, hiszen hat nap alatt mindenki három meccset játszik le, ami azért nem mindennapos feladat. Mi ebből kétszer hazai pályán, egy alkalommal pedig a Vasas otthonában szeretnénk gyűjtögetni a pontokat.

Csábi József vezetőedző

Most csak a mai mérkőzésre összpontosítunk, ha ezen túl leszünk, akkor lehet gondolkodni majd a szerda-szombat találkozókban.

A Pécs egy nagyon erős és masszív csapat, nehéz mérkőzés vár ránk hazai közönség előtt. Természetesen szeretnénk javítani a nyitóforduló mérlegén, hiszen akkor sajnos vereséget szenvedtünk a Kolorcity Arénában. Rengeteget edzettünk és készültünk a héten, próbáljuk egy szintre hozni a teljes keretet fizikai, taktikai és technikai téren is. S ami a legfontosabb: a kohézió, az összjáték, az egymás megismerése és a játék szituációkban a legjobb megoldások megtalálása, ezeket építgettük és fejlesztettük a héten.

Optimistán és bizakodóan állunk bele a mai napba; szeretnénk jó és szerethető játékkal, csapattal megörvendeztetni a hazai közönséget, akik remélhetőleg egy élvezetes mérkőzést látnak majd a Kolorcity Arénában!

További híreink

U17: egy pont két fordulóból

Dátum: 2024. máj 03. 17:32

Egy döntetlen és egy vereség az elmúlt két meccs nem túl fényes mérlege.

„Idegen” után itthon is egy négyest gurított U15-ös csapatunk

Dátum: 2024. máj 03. 17:00

Szombaton Ongára utazik Balogh József együttese.

A Szombathelyi Haladáshoz látogatunk Anyák napján

Dátum: 2024. máj 03. 10:00

Merre billen a mérleg nyelve? Jelenleg két pont és két helyezés van közöttünk.

Jegyinfók a Haladás elleni találkozóra

Dátum: 2024. máj 02. 14:00

A 31. forduló mérkőzésére a megújult sportkomplexumban kerül sor.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk