Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Gólnélküli döntetlen a PMFC ellen

Gólnélküli döntetlen a PMFC ellen

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

ÖSSZEFOGLALÓ

 

Csábi József vezetőedző az első két meccsen ugyanazt a kezdő tizenegyet küldte ki a pályára, s valószínűleg a Pécs sem tervezett változtatni ezen. Ám Csatári Gergő Mosonmagyaróváron elszenvedett sérülése miatt kénytelen volt, a középpályás helyett Szabó Balázst nevezte a kezdőbe, aki az eddigi két meccsen még nem jutott szóhoz.

Weitner Ádám, a PMFC trénere szintén hisz az állandóságban, az ő dolgát sérülés sem nehezítette, így harmadszor is ugyanazt a kezdő tizenegyet küldte pályára.

A játék rövid „ismerkedéssel” kezdődött, de nagyjából tíz perc után a Kolorcity Kazincbarcika fölénye rajzolódott ki. A 9. percben Süttő Attila beadását Kurdics Levente fejelte mellé, a 14. percben pedig a pécsi kapu előtti kavarodás végén Pinte Patrik került ziccerbe, de nyolc méterről kapu mellé lőtt.

 

 

Ezt követően sem változott a játék képe, sőt, a hazai fölény helyenként - túlzás nélkül - nyomasztóvá kezdett válni, miközben helyzet is akadt: Süttő ugratta ki Kurdics Leventét, aki tizenegy méterről, ballal a felső lécet találta el. Az első félóra végén még egy ígéretes barcikai kontra bontakozott ki, Ternován Patrik indítását Pinte elől az utolsó pillanatban vágta ki becsúszva Svedyuk Alex.

A félidő hátralévő részében kiegyenlítettebbé vált a játék, a lefújás előtt még egy komolyabb kakaskodás borzolta a kedélyeket, miután Ternován (Pejovics Danilóval szembeni) elkésett becsúszását Rácz László kérte számon agresszívan – ő is és Ternován is sárga lapot kaptak.

A második játékrész kissé csendesebben indult, aztán – főleg a 60. perc környéki első cseréket követően – a vendégek egyre feljebb tolták a támadó vonalukat, amire a Barcika is hasonlóképp reagált. Ettől az iram érezhetően erősebb lett, viszont a helyzeteket követő jó megoldások mindkét oldalon hiányoztak.

A játékrész legnagyobb gólszerzési lehetősége ezúttal is a hazai csapat előtt adódott, a 78. percben Ternován pontos beadása jól találta meg Pekár Lászlót, akinek közeli lövését Helesfay Donát bravúrral hárította.

 

 

Ezt követően már csak kisebb lehetőségek adódtak, maradt a gólnélküli döntetlen, így három meccs után négy ponttal a kilencedik helyen állunk a Merkantil Bank Ligában.

 

JEGYZŐKÖNYV

 

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC – PÉCSI MFC 0–0 (0-0)

Kazincbarcika, Kolorcity Aréna, 550 néző

Vezette: Sipos Tamás (ifj. Varga Gábor, Dobos Dávid)

 

KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC

Tóth B. – Szekszárdi M., Heil, Papp M., Süttő – Ternován, Szabó B. (Kártik 79’), Csilus T., Ádám F. (Pekár 57’) – Kurdics (Gyurkó M. 57’), Pinte.

Vezetőedző: Csábi József

 

PÉCSI MFC

Helesfay – Svedjuk, Rácz L., Pejovics, Majnovics – Krausz, Szeles (Takács Zs. 75’) – Bukovics (Vas B. 62’), Gyurkits, Harsányi (Szabó M. 62’) – Tóth-Gábor (Terbe 62’).

Vezetőedző: Weitner Ádám

 

MESTERMÉRLEG

 

Csábi József, a Kolorcity Kazincbarcika SC vezetőedzője

 

Nagyon harcos taktikai csatát vívtunk. Elégedett voltam a játékkal, jól játszott a csapat. Fizikailag, mentálisan, taktikailag is jól teljesítettünk, de az i-re nem tudtuk feltenni a pontot. A helyzetek most is megvoltak, de gólt nem sikerült rúgnunk. Megyünk tovább, sűrű a program. Amit ez az erősen átalakult csapat mutatott az első három fordulóban, az nem rossz, van mire építenünk.

 

Weitner Ádám, a Pécsi MFC vezetőedzője

 

Nehéz meccsre számítottunk, ami be is igazolódott. Az első félidőben folyamatosan elcsúsztunk, ami kivette a szelet a vitorlánkból. A második félidőre rendeztük a sorainkat, volt egy-két ellentámadásunk is, ami sikerre vezethetett volna. Nyilván összességében úgy gondolom, hogy nyertünk egy pontot Kazincbarcikán.

További híreink

Bajnokavatás elhalasztva, Ajkán kapott ki a Spartacus

Dátum: 2024. máj 01. 09:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 30. fordulójára.

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk