Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Még bő három óra, és újra hallhatjuk a kezdő sípszót a Kolorcity Arénában

Még bő három óra, és újra hallhatjuk a kezdő sípszót a Kolorcity Arénában

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A vasárnapi, 0-0-ás döntetlennel véget ért találkozó után elég szomorkásak voltak a srácok, mert érezték, hogy ez egy abszolút nyerhető mérkőzés volt. Ennek fényében inkább az elhullajtott két ponton bánkódtak, mint a megszerzett egynek örültek volna. De jól van ez így, hiszen ez adjon erőt és újabb motivációt a ma estéhez, hiszen nyerni kell!!!

A meccs másnapja még sokaknál a „sebek gyógyítgatásával” telt, a kisebb-nagyobb rúgások, izmok regenerálása folyt, ugyanakkor elemzés és értékelés, illetve technikai és taktikai rész is belefért a szűk két napos felkészülésbe.

De – ahogy Csábi József mondta – mindenki másnak is ennyi ideje volt a vasárnapi meccset követően a szerdára felkészülni, úgy hogy nincs mese, bele kell állni a feladatba.

Tegnap már kifejezetten a Siófok elleni találkozóra készültünk, taktikai dolgokat gyakoroltunk a pályán, de azon kívül is, hiszen elméletben is átvettünk mindent, ami fontos a vendégcsapat kapcsán. A Siófok egy „kellemetlen” ellenfél, sokat futnak, gyorsak, lendületesek, helyenként kreatívak. S mivel még csak egy pontot szereztek az idei szezonban, így biztosan sikerre éhesek. Mint ahogy mi is! Egyébként megdicsértem a srácokat a vasárnapi találkozó kapcsán, hiszen jól játszottunk, s úgy éreztem, hogy rengeteget beletettek a Pécs elleni mérkőzésbe. A helyzeteink megvoltak, csak a gól hiányzott, amit ma pótolni kell.

Csatári, Csilus, Megyeri, Szekszárdi T. még sérüléssel bajlódnak, az ő játékuk kérdéses. De a keret dolga az, hogy a mester által kijelölt kezdő tizenegy, majd a cserék a lehető legtöbbet nyújtsák, és sikerrel vegyék ezt az akadályt!

Kezdés 19 órakor, kapunyitás a találkozó előtt egy órával!

Hajrá Barcika!

További híreink

Bajnokavatás elhalasztva, Ajkán kapott ki a Spartacus

Dátum: 2024. máj 01. 09:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 30. fordulójára.

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk