Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Nem feltartott kézzel megyünk!

Nem feltartott kézzel megyünk!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Csupán két napja volt csapatunknak a Siófok elleni döntetlent követően regenerálódni és felkészülni a Vasasból. Az elmúlt két napban nemcsak a taktikára, hanem a játékosok fizikai és egyéb állapotára is oda kellett figyelni, hiszen a hat nap alatt három mérkőzés azért nem a szokványos meccsterhelés. Ezért a szakmai stáb számos mérést, adatot elemzett, figyelte a keretet, beszélgetett a srácokkal, hogy jelen helyzetben is a legoptimálisabb csapatot küldje majd pályára Csábi József.

 

Csütörtökön más regenerációs formát választottunk, mint általában, mert a délelőtti edzés az uszodában volt. Aztán pedig beleálltunk a szombatba, értékelés, elemzés, taktika, a hibák átbeszélése és kijavítása – nagyjából ennyi fért a szűk két napba, hiszen a szombat már újra meccsnap.

Őszintének és nyíltnak kell lenni: a Vasas egy más minőségű játékoskerettel rendelkezik, mint mi, és úgy általában a másodosztály. Mások is a céljaik, hiszen tudjuk, hogy tavaly még patinás klubként az élvonalban szerepeltek, majd egy balul sikerült szezon után kiestek. De a csapat gerince, sőt meghatározó játékosai megmaradtak, jól összeszokott, kiváló képességű labdarúgók alkotják a Vasast, tehát nagyon nehéz mérkőzésre számítok.

De! Felkészültünk, készen állunk egy kőkemény mérkőzésre, a srácok tudják és tenni is fogják a dolgukat, mert senkitől sem szabad tartani vagy túlzott tisztelet miatt feltartott kézzel pályára lépni. Elképzelhető, hogy lesz változtatás a szerdai kezdőcsapathoz képest, de ez még képlékeny, sok egyéb tényezőtől függ, hogy ki fog kifutni kezdőként a fűre a Fáy utcában.

Hiszek a srácokban, az elvégzett munkában, a csapat kohéziójában és egy jó meccset szeretnénk és fogunk játszani, ez biztos!

 

 

További híreink

„Teniszmeccset” nyert és átvette a vezetést a Kisvárda

Dátum: 2024. okt 22. 18:55

Ez történt a Merkantil Bank Liga 10. fordulójában

Utánpótlás hírek – minden korosztályban győzelem a hétvégén!

Dátum: 2024. okt 21. 17:03

Négy korosztály lépett pályára a fiúknál, mindegyik csapatunk három ponttal gazdagodott

Balszerencsés végjáték és döntetlen Ajkán

Dátum: 2024. okt 21. 08:25

A 87. percig vezetett, de végül egy ponttal tér haza a csapat Ajkáról

"Várjuk, hogy újra pályára léphessünk"

Dátum: 2024. okt 20. 10:42

Vasárnap délután Ajkán lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk