Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A nyár egyik legmelegebb hetének végén, este hét órás kezdéssel fogadjuk az FC Ajka csapatát

A nyár egyik legmelegebb hetének végén, este hét órás kezdéssel fogadjuk az FC Ajka csapatát

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A hőség nyilván az edzésmunkára is rányomta a bélyegét, de ilyenkor sincs apelláta, dolgozni, küzdeni kell, akár hány fokot is mutat a hőmérő.

A hét eleji pihenőnapot követően számos erőnléti edzés mellett komoly hangsúlyt kapott a csapat kohéziójának, egymás megismerésének és az összjátéknak a fejlesztése. Erre még sokáig szükség lesz, hiszen a komoly vérfrissítésen átesett Csábi-csapat mind egyénileg, mind taktikailag sokat változott, s ezeket a tényezőket mind a napi edzésmunkában, mind pedig az aktuális keret- és csapatösszeállításban figyelembe kell venni.

Új sérült szerencsére nincs, a korábbi külön edzésmunkát végző játékosok közül a héten – a kooperációs Csatári kivételével - mindenki bekapcsolódott a normál edzésbe.

Sőt, szombaton fiókcsapatunknál is többen szerepet kaptak, hogy a játékperceket és kiesett heteket, hónapokat ily módon is pótolják.

CSÁBI JÓZSEF, A KOLORCITY KAZINCBARCIKA VEZETŐEDZŐJE

Megbeszéltük a játékosokkal, hogy kinek, miért és hogyan van szüksége egy kis plusz játékra, figyelembe véve minden más körülményt is. Nagy öröm, hogy Szekszárdi Tamás újra pályára lépett, s ha alacsonyabb szinten is, de érezhette az éles párharcokat, a játékot, tagja volt annak a csapatnak, aki győztesen hagyhatta el a pályát. A többieknek is jót tett egy kis játék, nyilván pontosan megbeszéltük és meghatároztuk, hogy ki, mennyi időt tölthet a pályán, hiszen a mai mérkőzés a legfőbb prioritás.

A Vasas elleni mérkőzésen a 98. percben veszítettünk el két pontot, ami kapcsán azért voltak, vannak „rossz érzéseim”, de ezen nekem is, a stábnak is és a csapatnak is túl kellett lendülni. Most már csak az Ajka a fontos, rájuk fókuszálunk. Vezetőedző kollégámhoz hasonlóan én is nehéz mérkőzésre számítok, hiszen mégiscsak a tavalyi bronzérmes csapat érkezik hozzánk. S az ne tévesszen meg senkit, hogy az idei szezont nem olyan acélosan kezdték, hiszen náluk nem sok változás volt, szinte a teljes „alapcsapat” megmaradt, csak eddig nem úgy jött ki a lépés nekik, ahogy tervezték. Nagyon agresszív, játékügyes és szívfocit játszó az ellenfél, így nekünk az utolsó utáni pillanatig koncentrálni és küzdeni kell, ha vissza szeretnénk hozni valamennyit az eddig elhullajtott pontokból. S afelől senkinek ne legyen kétsége, hogy vissza szeretnénk ezeket hozni, s ezért foggal-körömmel fognak küzdeni a srácok!

Szeretettel várjuk a szurkolókat, támogassák, bíztassák a csapatot, mert ez rengeteget segít minden hazai mérkőzésen!

További híreink

„Teniszmeccset” nyert és átvette a vezetést a Kisvárda

Dátum: 2024. okt 22. 18:55

Ez történt a Merkantil Bank Liga 10. fordulójában

Utánpótlás hírek – minden korosztályban győzelem a hétvégén!

Dátum: 2024. okt 21. 17:03

Négy korosztály lépett pályára a fiúknál, mindegyik csapatunk három ponttal gazdagodott

Balszerencsés végjáték és döntetlen Ajkán

Dátum: 2024. okt 21. 08:25

A 87. percig vezetett, de végül egy ponttal tér haza a csapat Ajkáról

"Várjuk, hogy újra pályára léphessünk"

Dátum: 2024. okt 20. 10:42

Vasárnap délután Ajkán lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk