Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Stabil csapatok csatája a 11. fordulóban

Stabil csapatok csatája a 11. fordulóban

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Három győzelem, hat döntetlen és egy, még a nyitófordulóban elszenvedett vereség. Ez csapatunk eddigi mérlege tíz fordulót követően.

A kőkemény, négy kieső helyet elkerülni szándékozó menetelésben ez eddig a középmezőnybe volt elég, stabilan a 8-11. hely között mocorgunk, ami jó hír.

De lazításra, könnyelműsködésre nincs idő és lehetőség egy csapat számára sem, hiszen rendkívül kiegyenlített a mezőny, s a három pontos rendszerben gyorsan lejtmenetbe lehet kerülni.

Ennek ellenére azért az látszik, hogy van egy leszakadó csoport, a Mosonmagyaróvár, az Ajka, s egy kicsit a Siófok és a BVSC is idesorolható. S van két bombaerős, a mezőnyből eddig magasan kiemelkedő gárda, a feljutást nyíltan kitűző és kommunikáló ETO FC Győr, illetve soros ellenfelünk, a Nyíregyháza.

Szakmai stábunk és csapatunk természetesen alaposan és a lehetőségekhez képest maximálisan felkészült a mai mérkőzésre, még akkor is, ha sérülések továbbra is nehezítik a dolgunkat.

 

Csábi József, a Kolorcity Kazincbarcika SC vezetőedzője:

 

Nagyon örülünk a múlt heti győzelemnek; védőnk jó időben, jó helyről és jól eltalált átlövés góljának, ami három pontot ért. Mindig mondom, hogy hiszek abban, hogy az egyének fejlődése magával tudja vinni a csapatot (is), most sokadik alkalommal bizonyosodott be ez.

Hosszú ideje tartó veretlenségi sorozatunknak köszönhetően stabilan a középmezőnyben álljuk a sarat, annak ellenére is, hogy az elmúlt hetekben meghatározó játékosok estek ki a csapatból sérülések miatt. Viszont az nagyon örömteli, hogy akik helyettük játszanak, lehetőséget kapnak, foggal-körömmel bizonyítják, hogy helyük van a Kazincbarcikában, így tudunk egységesek, szervezettek és masszívak lenni. Ám sem a helyezés, sem a sorozatunk nem szabad, hogy kényelmessé, megelégedetté tegyen bennünket. Ma egy olyan ellenféllel játszunk, akik a tavalyi bukdácsolásuk után rendkívül megerősödtek, minden tekintetben. Eddigi eredményeik tekintélyt parancsolóak, s egyértelműen arra törekszenek, hogy élvonalba jussanak. Tudjuk, hogy rendkívül nehéz meccs vár ránk, de felkészültünk, és nem feltett kezekkel érkezünk Balmazújvárosba.

 

A stáb sérülés miatt továbbra sem számíthat Csilus T., Pekár, Morínigo és Fejes játékára. De Csábi József vezetőedző bízik benne, hogy a válogatott szünet alatt rendezni tudjuk a sorokat, s a sérültek nagy része vissza tud térni a keretbe.

Fiókcsapatunkban tegnap ketten játszottak az NB2-es keretből, Szekszárdi Tamás és Csilus Ádám pótoltak ily módon meccsperceket. (A Bánhorváti egy utolsó perces góllal 1-0 arányban nyert!)

 

A csapat ma közös ebédet követően együtt utazik a mérkőzés helyszínére.

 

Kezdés 15 órakor, a találkozó játékvezetője Takács Tamás lesz, segítői Baghy Csaba és Dobos Dávid, a tartalékjátékvezető pedig Urbán Eszter.

 

A mérkőzésről élő online közvetítés itt érhető el:  ÉLŐ STREAM A TALÁLKOZÓRÓL

 

Közösségi oldalunkon a megszokottak szerint kibővített eredménykövetés és extra tartalmak várják szurkolóinkat.

 

 

CSAK A BARCIKA!

További híreink

„Teniszmeccset” nyert és átvette a vezetést a Kisvárda

Dátum: 2024. okt 22. 18:55

Ez történt a Merkantil Bank Liga 10. fordulójában

Utánpótlás hírek – minden korosztályban győzelem a hétvégén!

Dátum: 2024. okt 21. 17:03

Négy korosztály lépett pályára a fiúknál, mindegyik csapatunk három ponttal gazdagodott

Balszerencsés végjáték és döntetlen Ajkán

Dátum: 2024. okt 21. 08:25

A 87. percig vezetett, de végül egy ponttal tér haza a csapat Ajkáról

"Várjuk, hogy újra pályára léphessünk"

Dátum: 2024. okt 20. 10:42

Vasárnap délután Ajkán lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk