Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Fejes Ádám: már megy a kőkemény rehabilitáció

Fejes Ádám: már megy a kőkemény rehabilitáció

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Nagy reményekkel robbant be az NB2-es felnőtt csapatba Fejes Ádám, a 18 éves fiatalember idén július végén kapta meg első profi szerződését, mint saját nevelésű játékos a Kolorcity Kazincbarcikánál. Ádám nemcsak a korosztályos utánpótlás csapatokban tette le a névjegyét, hanem fiókcsapatunk, a Bánhorváti közkedvelt és tehetséges fiatalja is volt. Első NB2-es perceit 2023. augusztus 6-án, Mosonmagyaróváron szerezte meg, amikor a találkozó 82. percében Kurdics leventét váltotta a pályán. Akkor született az a bizonyos ikonikus fotó, amikor a fiataloknak bátran és tudatosan is játéklehetőséget adó Csábi József, mosolyogva és Ádámot "meglapogatva" küldte pályára játékosát. A bemutatkozás jól sikerült, győztünk 3-0-ra, s Ádám kőkemény edzésmunkával küzdött a keretbe és csapatba kerülésért.

 

 

Aztán elérkezett szeptember 10-e, amikor fiókcsapatunk mérkőzésén egy szerencsétlen mozdulatot követően Ádám jobb térdében leszakadt egy porcdarab, ami sajnos műtéti beavatkozást igényelt. Erre szeptember 21-én, Székesfehérváron került sor, az egyik legnagyobb hazai specialista, Dr. Abkarovits Géza artroszkópos műtéti technikával varrta vissza a leszakadt porcdarabot.

 

Mindez közel két hónapja történt, s a mai, 8 hetes kontroll vizsgálat után jó híreket osztott meg velünk Ádám:

 

Mindent rendben talált ma doktorúr, így még nagyobb intenzitással végezhetem a rehabilitációt. Mehet a biciklizés, taposógép használata, és természetesen a speciális gyógytorna Pannika (szk: Rácz Anna, klubunk gyógytornásza) irányításával és segítségével. A műtét után egy-két hétig elég komoly fájdalmaim voltak, de mára szinte minden ilyen jellegű probléma megszűnt. Két hete már napi rendszerességgel járok rehabilitációra, amikor a csapat edz, akkor én is megyek, és külön munkát végzek Pannival. A srácokkal együtt öltözök, újra ott vagyok, lehetek velük, abban a légkörben készülhetek, ami rengeteget számít nekem. Kitartó és elszánt vagyok, s szeretnék minél előbb visszakapcsolódni a teljes értékű munkába. Orvosom 5-6 hónapra tette első körben a visszatérésemet, s én minden nap azért dolgozom, hogy ez így is legyen. Közben pedig nagyon szurkolok a csapatnak, hogy a lehető legjobb eredménnyel mehessünk téli szünetre!

Ádámnak nagyon-nagy kitartást kívánunk, s nagyon várunk vissza a pályára!

További híreink

Irány Budafok!

Dátum: 2023. dec 01. 10:00

A 17. fordulóban egy olyan csapat otthonába utazunk, akik egy nagyon jó kezdés után „visszább estek”, s most újra szeretnének rátalálni a helyes útra!

Magabiztos és nagyarányú győzelem Tiszaújvárosban

Dátum: 2023. nov 30. 05:15

Holnap a bajnoki idény záró meccse jön, hazai pályán fogadjuk a Debreceni Sportcentrum csapatát.

Ma újra pályán az U14!

Dátum: 2023. nov 30. 05:00

Az ősz záró mérkőzése lesz a mai, melyet megelőzően a Cigánd ellen egy pontot szereztünk.

Tizenöt gól a záró mérkőzésen!

Dátum: 2023. nov 30. 04:38

Nemcsak gólzáporos, de fordulatos is volt az U13 őszi utolsó mérkőzése.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk