Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Kurta, furcsa forduló lesz ez a mai

Kurta, furcsa forduló lesz ez a mai

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Kurta és furcsa forduló lesz a mai, hiszen a Merkantil Bank Liga 18 fős mezőnyéből csupán nyolc csapat játssza le az előrehozott tavaszi mérkőzést, a többiek halasztanak az időjárási körülmények miatt.

Így mára négy találkozó maradt, kettő már 13 órakor kezdetét is vette, a listavezető Nyíregyháza Siófokon vendégszerepel és a szünetben 1-1-re áll, illetve emberfórban játszik a második játékrészben, a sereghajtó Mosonmagyaróvár pedig a Pécset látja vendégül, itt tíz perccel a vége előtt vezetnek a pécsiek.

Velünk párhuzamosan még egy mérkőzés lesz: a Honvéd otthonából a Csákvár próbál pontot, vagy pontokat csenni.

 

Szegeden jelenleg 3 fok van, hónak nyoma sincs, sokkal inkább szemerkélő eső volt a jellemző a délelőtti időszakban. A pálya állapota pedig információink szerint alkalmas arra, hogy 17 órától egy jó meccset játszunk. Reméljük, így is lesz!

 

A találkozóról élő stream nem lesz, de a hazaiak rögzítik a mérkőzést, amit a mérkőzést követően kommentátor hanggal közzé is tesznek.

A Kolorcity Kazincbarcika weboldalán részletes szöveges tudósítással, míg a közösségi platformon kibővített eredménykövetéssel várjuk drukkereinket!


S most nézzük, hogy előzetesen hogy nyilatkoztak a mesterek.

 

Alekszandar Sztevanovics, a Szeged-Csanád GA vezetőedzője:

 

A legjobb érzés, amikor minden csak rajtad múlik, és a kezedben van a sorsod. Mindig azt mondom a játékosaimnak, ezért az érzésért meg kell dolgozni. Hogyan érdemelhetjük ezt ki? A tudásunkkal, kemény munkával, nagy hittel és reménnyel. Ha mindez összeáll, jó eredményt várhatunk utolsó mérkőzésünkön. Szeretnénk jó érzésekkel, sikerélménnyel vonulni a téli szünetre. Mindig a következő mérkőzés a legfontosabb, a legtöbbet várjuk a Kazincbarcika elleni találkozótól.

Csábi József, a Kolorcity Kazincbarcika vezetőedzője

 

Igaz, hogy a mögöttünk álló mérkőzéssel vége lett az őszi szezonnak, s mi a nagyon előkelő hatodik helyen végeztünk; ám az előrehozott találkozóra is ezer százalékig összpontosítani kell. Mondhatnám, hogy a vérünket kell adni minden egyes pontért, mert tudjuk, hogy milyen sűrű mögöttünk a tabella.

A Szeged egy nagyon jó csapat, masszívan ott vannak az első öt-hatban, de a héten felkészülünk belőlük, s a nehézségeink ellenére is a lehető legjobb eredményre törekszünk.

Rendkívül hálásak vagyunk a szurkolóknak, hogy olyan sokan eljöttek Budafokra buzdítani a csapatot, ez rendkívül jó érzés volt, és nagyon sajnáljuk, hogy mindezt nem tudtuk visszaadni eredményességben akkor és ott.

Ezt is szeretnénk ma pótolni, illetve jó pozícióban zárni a 2023-as esztendőt.

A Kolorcity Kazincbarcika csapatánál rengeteg sérült van, róluk majd a 16 órás összeállítás után írunk részletesen, illetve Tóth Balázs két mérkőzésre szóló eltiltást kapott a budafoki kiállítás kapcsán.

 

További híreink

Bajnokavatás elhalasztva, Ajkán kapott ki a Spartacus

Dátum: 2024. máj 01. 09:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 30. fordulójára.

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk