Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Megtartotta évzáró rendezvényét a Kolorcity Kazincbarcika

Megtartotta évzáró rendezvényét a Kolorcity Kazincbarcika

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Az Ambrózia Étterem és Panzió volt a házigazdája a klub által szervezett felnőtt NB2-es évzáró rendezvénynek. A jó hangulatú eseményen Szitka Péter polgármester és Klimon István alpolgármester is részt vettek, Demeter Zoltán országgyűlési képviselő parlamenti elfoglaltságai miatt csak a távolból küldte üdvözletét a srácoknak.

Szinte megtelt az étterem nagyterme, hiszen az NB2-es kereten, stábon kívül a klub szervezeti, adminisztrációs és technikai-műszaki apparátusa is részt vett az eseményen. Hiszen, mint ahogy Sztupák Péter tulajdonos köszöntő beszédében is kihangsúlyozta, a csapat sikere nem egyéni, hanem sok-sok ember közös munkája is. A jelenlévők mind fontos láncszemei a nagy gépezetnek; a pályamunkásoktól kezdve a gazdasági munkatársig, mindenkinek van része a sikerben és az eredményességben. Hozzátette, nagyon büszke arra, hogy a klub hűen Kazincbarcika Nemzeti Sportváros filozófiájához egy olyan fejlődési pályán van, ami még rengeteg örömöt és sikert fog jelenteni a jövőben kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Ez a szakmai előrelépés mellett azokat az infrastrukturális beruházásokat is magában rejti, melyek elengedhetetlenek egy egyre biztosabb lábakon álló, s futball-berkekben is elismert klubnak, szakmai munkának. Megköszönte Kazincbarcika Város Önkormányzatának és a többi szponzornak a támogatását és segítségét is, melynek köszönhetően egyre stabilabb mind szervezetileg, mind szakmai vonatkozásban a kék-sárga klub.

Szitka Péter polgármester hasonlóképpen vélekedett a Kolorcity Kazincbarcika mögöttünk álló időszakáról, amit ő szülőként kicsit jobban is (át)lát. Gyakori vendég edzéseken és mérkőzéseken, s a kirakatban lévő NB2-es csapaton túl az utánpótlás szekció munkáját is alaposan ismeri. Reményét fejezte ki atekintetben, hogy a klub a jövőben meg tudja valósítani fejelsztési prorgarmjait, s ennek kapcsán a jövőben is szoros együttgondolkodás és együttműködés lesz az önkormányzat és a klubvezetés között.

Csábi József vezetőedző megköszönte a vezetés, a támogatók, a kiszolgáló személyzet, kollégái, a szurkolók és nem utolsó sorban a játékosok hozzáállását, munkáját. Büszke a Kazincbarcikán eltöltött 10 hónapra, s azokra az eredményekre, amit az őszi szezonban letett a csapat az asztalra. Mint mondta, részletes szakmai elemzésre és értékelésre a január 3-ai rajtot követően kerül sor, azzal együtt, hogy a szakvezetéssel nyilván már előredolgoznak és gondolkodnak. A többiektől viszont azt kérte, hogy mindenki pihenjen, s a következő két hétben ne a focin, hanem a családon, a kikapcsolódáson legyen a hangsúly. Mint mondta, ez kell ahhoz, hogy január elején újra motiváltak, élesek és elszántak legyenek a játékosok.

A bensőséges hangulatú köszöntőkön túl a klub külön díjazta azokat, akik eddigi pályafutásuk során 100, illetve 150 alkalommal öltötték magukra a kék-sárga mezt. Így Szitka Péter polgármestertől díszoklevelet vett át Heil Valter, Süttő Attila és Szemere Balázs, akik egyaránt átlépték a 150-es álomhatárt, illetve Ádám Ferenc, aki több mint 100 alkalommal lépett pályára barcikai játékosként.

A csapat emellett külön megköszönte a műszaki-technikai apparátus munkáját egy-egy figyelmességgel, majd jó hangulatban, sztorizgatva és egymástól az idei évre elbúcsúzva elfogyasztották az évzáró ebédet.

Köszönjük az Ambrózia Étterem és Panzió tulajdonosainak, hogy ott lehettünk és támogatták évzáró rendezvényünket!

Találkozunk január 3-án, s addig is, CSAK A BARCIKA!

További híreink

„Teniszmeccset” nyert és átvette a vezetést a Kisvárda

Dátum: 2024. okt 22. 18:55

Ez történt a Merkantil Bank Liga 10. fordulójában

Utánpótlás hírek – minden korosztályban győzelem a hétvégén!

Dátum: 2024. okt 21. 17:03

Négy korosztály lépett pályára a fiúknál, mindegyik csapatunk három ponttal gazdagodott

Balszerencsés végjáték és döntetlen Ajkán

Dátum: 2024. okt 21. 08:25

A 87. percig vezetett, de végül egy ponttal tér haza a csapat Ajkáról

"Várjuk, hogy újra pályára léphessünk"

Dátum: 2024. okt 20. 10:42

Vasárnap délután Ajkán lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk