Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Megvan a tavaszi szezon pontos menetrendje!

Megvan a tavaszi szezon pontos menetrendje!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A Magyar Labdarúgó Szövetség elkészítette a pontos menetrendet a tavaszi mérkőzésekre vonatkoztatva.

Eszerint a nyolc hazai mérkőzésből az első 14 órás, míg minden további találkozó 17 órás kezdéssel lesz a Kolorcity Arénában.

Tavasszal nem lesz hétközi forduló (kivétel az elmaradt forduló pótlása vetélytársaink esetében), minden mérkőzést vasárnap játszanak a csapatok (ez esetleg még televíziós közvetítés miatt módosulhat).

 

A nyitófordulóra február 4-én a Mosonmagyaróvár ellen, hazai pályán kerül sor, ahogy már említettük 14 órás kezdéssel. Aztán két hétvégén idegenben (Pécs és Siófok) játszunk, majd február utolsó vasárnapján már 17 órától fogadjuk a Vasast. Egy ajkai kiruccanást követően március 10-én a Gyirmót érkezik hozzánk; aztán pedig mi utazunk a fővárosba, a BVSC elleni mérkőzésünk 14 órakor kezdődik.

Ezt követően lesz egy üres hétvégéje a csapatoknak, hiszen március 18-26. között válogatott szünet lesz. A hónap utolsó vasárnapján itthon fogadjuk a Csákvár csapatát. Április 7-én Kozármislenybe utazunk, majd egy héttel később a Nyíregyháza érkezik a Kolorcity Arénába. A 29. fordulóban Tiszakécske idegenben, majd április 28-án egy kőkemény visszavágó a Honvéd ellen, itthon.

Május első mérkőzése Szombathelyen lesz, ezt követően a bajnoki címért harcoló Győr ellen játszunk Kazincbarcikán. A 33. fordulóban, Pünkösd vasárnap a Soroksár otthonában lépünk pályára, a Merkantil Bank Liga zárófordulója pedig május 26-án 17 órától veszi kezdetét, mi a Budafokkal zárjuk az idényt.

Természetesen ezeket az információkat egy szórólapon is megkapják majd drukkereink, illetve közösségi oldalainkon is közzétesszük azokat.

 

A bérletek és az első mérkőzésre szóló jegyek értékesítése várhatóan a jövő hét második felében kezdődik el, partnerünkkel, a Barcika Art Kft-vel együttműködésben.

A már korábban megváltott bérletes helyeket megtartjuk, ezeknek részletes feltételeit és szabályait az árusítás indulásakor szintén közzétesszük. De minden bérletesünk nyugodt lehet, a berögzített helyek fenn lesznek tartva a jelzett határidőig, ami egy kényelmes és rugalmas vásárlást tesz majd lehetővé.

Az egyedi problémákat és igényeket is maximálisan kezelni próbáljuk, ahogy történt az a nyári időszakban is.

 

#hajrabarcika #keksargakvagyunk #kolorcitycsalad

További híreink

Tisztul a kép a mezőnyben, de még nem dőlt el minden kérdés

Dátum: 2024. máj 14. 14:00

A Merkantil Bank Liga 32. fordulójának összefoglalója.

A vereség ellenére büszkék lehetünk a csapatunkra!

Dátum: 2024. máj 13. 12:00

Fordított és mindhárom pontot elvitte az ETO FC Győr.

Csak előre kell tekintenünk!

Dátum: 2024. máj 12. 10:00

Az ETO FC Győr ellen kell ma a legjobbat nyújtanunk!

Balszerencsés módon kaptunk ki ősszel Győrben

Dátum: 2024. máj 11. 07:00

Lesz miért visszavágni...

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk