Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A huszadik fordulóban a Pécs vendégei leszünk

A huszadik fordulóban a Pécs vendégei leszünk

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A 14 órakor találkozóra a Stadion utcában található PMFC létesítményben kerül sor. Az elővételes jegyárusítás hétfőtől csütörtökig 9:00-14:00 óra között az Id. Dárdai Pál Utánpótlás Edzőközpontban van lehetőség. Meccsnapon - a vendégszurkolók számára - a Stadion utcában található 7-es vendégpénztár nyit ki 12 órakor, itt és ekkor lehet belépőt váltani szurkolóink számára. A mérkőzésre érkező vendégdrukkerek a Magyarürögi út irányából, a Szigeti útról tudják megközelíteni a vendég pénztárat, valamint a mellette található a vendégszektor bejáratát. A pénztárnyitás kapunyitást is jelent, vagyis a belépők megvásárlását követően a helyek is elfoglalhatók. Ez az állóhelyes, fedetlen vendégszektor a 7-es kapun keresztül közelíthető meg.

A belépőjegy ára egységesen 1.500 Ft.; 14 éven aluliak és a 65 év felettiek számára ingyenes a találkozó megtekintése, de regisztrációs jegy váltása kötelező. Nagyon fontos, hogy bankkártyás fizetésre nincs mód, kizárólag készpénzzel lehet belépőjegyet vásárolni, illetve a stadionban található büfé termékei is csak ily módon vásárolhatóak meg. A gépjárművel érkezők a környező utcákban tudnak parkolni, illetve a TükeBusz Zrt. menetrend szerinti járatival is el tudnak jutni a sportlétesítményhez.

Sportszerű szurkolás

A vendéglátó klub külön is felhívja szurkolóink figyelmét a sportszerű szurkolás fontosságára. Emellett arról is tájékoztat, hogy a bevinni kívánt molinókkal és drapériákkal szigorúan tilos letakarni és eltakarni a menekülőkapukat, valamint a pályaszéli reklámfelületeket. Kérik, hogy valamennyi szurkolónk tartsa be a vonatkozó pályarendszabályokat, tartózkodjon a pirotechnikai eszközök használatától és kizárólag sportszerűen biztassa a csapatokat!

Belépéskor a ruházat és csomagátvizsgálás során a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.

A PMFC – Kolorcity Kazincbarcika SC bajnoki összecsapást a tervek szerint a vendéglátó klub élőben közvetíti YouTube-csatornájukon.

Hajrá Barcika!

További híreink

Hetedszer játszunk a Haladással

Dátum: 2024. máj 04. 16:00

Ősszel döntetlen lett az eredmény, holnap este vajon ki fog örülni jobban?

Asszony Béla: Igazi csapat voltunk ma is!

Dátum: 2024. máj 04. 15:00

Listavezetőként érkezett és úgy is távozott az U14!

U17: egy pont két fordulóból

Dátum: 2024. máj 03. 17:32

Egy döntetlen és egy vereség az elmúlt két meccs nem túl fényes mérlege.

„Idegen” után itthon is egy négyest gurított U15-ös csapatunk

Dátum: 2024. máj 03. 17:00

Szombaton Ongára utazik Balogh József együttese.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk