Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Ősszel gólnélküli döntetlent játszottunk a Pécs ellen

Ősszel gólnélküli döntetlent játszottunk a Pécs ellen

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A ligából kirívó gólkülönbséggel rendelkező (legkevesebb lőtt és legkevesebb kapott gól) baranyaiak - nem meglepő módon - az őszi szezonban gólnélküli döntetlent értek el Kazincbarcikán.

A mérkőzés azonban korántsem volt eseménytelen, érdemes egy kicsit visszapillantani a múltba.

 

 

Az akkor még Weitner Ádám által vezetett csapat augusztus 13-án látogatott a Kolorcity Arénába, ahol a vezetőedző a Helesfay – Svedyuk, Rácz L., Pejovic, Majnovics, Krausz, Szeles, Bukovics, Gyurkits, Harsányi, Tóth-Gábor kezdőcsapatot állította hadrendbe. Az akkori kezdőből Gyurkits és Svedyuk távozott a téli szünetben, a vezetőedző Weitner Ádámnak pedig szeptember végén köszönték meg a munkáját az akkor 8. helyen álló csapatnál.

 

Az augusztusi találkozó barcikai fölénnyel indult, Pinte Patrik nagy helyzetben lőtt mellé, majd nem sokkal később Kurdics Levente találta telibe a felső lécet. A hajrában Pekár László is gólt szerezhetett volna, de közeli lövését bravúrral védte Helesfay Donát. A mérkőzés így végül 0-0-s eredménnyel ért véget.

 

 

Az augusztusi meccsünkhöz képest öt helyen volt változás a pécsi csapatban, hiszen az első tavaszi játéknapon immár Kulcsár Árpád vezetőedző a Helesfay – Pejovic, Szabó M., Harsányi, Takács, Majnovics, Gera, Terbe, Bukovics, Hudák, Szeles kezdő tizenegyet nevezte a BFC Siófok ellen, ahol a „Munkás” 2-2-re végzett. Az első találatot jegyző Harsányi István három gólnál jár, amivel vezeti a házi góllövőlistát.

 

Kulcsár – akit november közepén neveztek ki vezetőedzőnek – a Made in PMFC-nek adott interjút január 29-én, melyben a többi közt arról beszélt, hogy az őszhöz képest eredményességben és kialakított helyzetek számában szeretne pozitív irányban változtatni csapata játékán. Elismerte azt is, hogy a sűrű középmezőnyben még hátrafelé is kell néznie csapatának, de céljuk a téli 6. hely megtartása, esetleg javítása. Az interjúban szóba került az is, hogy az év első napjait kórházban töltötte, ahol a CT vizsgálat után kiderült, hogy agyvérzésen esett át, ám már jól van és fokozatosan tér vissza a mindennapokba, így ezúton is jó egészséget kívánunk neki!

 

A vasárnapi meccsen nehezíti a pécsi szakmai stáb helyzetét, hogy többen eltiltás miatt nem léphetnek pályára. Rácz László és Krausz Raul az ötödik sárga lapjukat gyűjtötték be a múlt héten, míg a csereként beállt Hadaró Valentint a találkozó ráadásában egy komolyabb kakaskodást követően azonnali piros lappal kiállították; őt az MLSZ Fegyelmi bizottsága négy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta.

 


A játékvezető

A találkozó játékvezetője Gaál Ákos lesz, segítői Király Zsolt és Kiss Balázs, míg a tartalék játékvezető Derdák Marcell. A harmincnégy éves sípmester, Gaál Ákos eddig öt ízben dirigálta csapatunk mérkőzését, valamennyi alkalommal idegenben. Két győzelem, két döntetlen és egy vereség a mérlegünk bíráskodása mellett, ami rossznak nem mondható.


A mérkőzésről a házigazda klub online stream-en keresztül élő közvetítést ad.

 

További híreink

Hetedszer játszunk a Haladással

Dátum: 2024. máj 04. 16:00

Ősszel döntetlen lett az eredmény, holnap este vajon ki fog örülni jobban?

Asszony Béla: Igazi csapat voltunk ma is!

Dátum: 2024. máj 04. 15:00

Listavezetőként érkezett és úgy is távozott az U14!

U17: egy pont két fordulóból

Dátum: 2024. máj 03. 17:32

Egy döntetlen és egy vereség az elmúlt két meccs nem túl fényes mérlege.

„Idegen” után itthon is egy négyest gurított U15-ös csapatunk

Dátum: 2024. máj 03. 17:00

Szombaton Ongára utazik Balogh József együttese.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk