Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Gólszegény meccspótlás

Gólszegény meccspótlás

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A Merkantil Bank Liga 18. fordulójának játéknapján – december 10-én – öt helyszínen is játékra alkalmatlannak ítélték a pálya talaját, az akkor elhalasztott meccseket február 14-én pótolták a csapatok. Az így már befejezett forduló a szezon legalacsonyabb góltermését hozta.

 

A szerdai extra játéknap rangadóját a 2. helyen álló ETO FC Győr és a Gyirmót FC Győr vívták. A győri csapatok csatáján nem született gól, az ETO FC az egy megszerzett ponttal öt egységre zárkózott fel az éllovas Nyíregyháza Spartacus mögé, akikkel így már azonos számú lejátszott mérkőzésük van. A feljutásra pályázó ETO az elmúlt öt mérkőzésén mindössze hét pontot szerzett, de előnye a 3. helyen tanyázó Vasas FC előtt továbbra is öt egység. A Gyirmót hat találkozó óta nem talált legyőzőre és a 6. helyen állnak, éppen előttünk.

 

Újra győzött az FC Ajka, Schindler Szabolcs csapata Soroksáron nyert 3-1-re. Az ajkaiak ezzel mindhárom eddigi tavaszi meccsüket megnyerték és kijöttek a kiesőzónából, a 14. helyen állnak. Mögöttük az a BVSC-Zugló szerepel, amely ugyancsak érdekelt volt a szerdai játéknapon. Szekeres Tamás együttese Szombathelyen vendégszerepelt, ahol Rácz Barnabás büntetőből szerzett góljával 1-0-ra kikaptak.

 

A szintén alsóházban szereplő Budafoki MTE a dobogós Vasast látta vendégül. A jó iramú meccsen hét sárga lap is született, ám gól egy sem. Tiszakécskén sem láthatott egyetlen gólörömöt sem a publikum, a HR-Rent Kozármisleny elleni találkozó szintén 0-0-s eredménnyel ért véget.

 

A 18. forduló ezzel lezárult és így már elmondható, hogy a szezon (holtversenyben) legalacsonyabb góltermését hozta ez a játéknap. A meccsenkénti átlag 1,9 gól volt, utoljára a 10. fordulóban szereztek a csapatok ilyen kevés találatot. Nem nagy meglepetés, hogy a góllövőlista élmezőnyében sem történt érdemi változás. Ugyanakkor sárga lapok tekintetében „erős” kör volt, a meccsenkénti átlag 5,44 figyelmeztetés volt, ami a második legtöbb az idényben – az első helyet a 19. forduló birtokolja e tekintetben 52 figyelmeztetéssel (átlag 5,78/meccs).

 

Ezzel a 18 csapatos mezőnyben a lejátszott meccsek száma kiegyenlítődött, a tabella ismét teljes képet mutat, hétvégén pedig folytatódik a pontvadászat a 21. fordulóval, amikor is csapatunk, a Kolorcity Kazincbarcika SC a BFC Siófok otthonába látogat, ahol február 18-án, vasárnap 14 órakor harsan majd fel a kezdő sípszó.

További híreink

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk