Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Ünnepléssel hangolt Kazincbarcika városa

Ünnepléssel hangolt Kazincbarcika városa

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Ma 17 órától útjára indul a labda a 22. forduló keretében, a Merkantil Bank Liga 3. helyezettje, a Vasas FC lesz a Kolorcity Kazincbarcika SC vendége.

 

A számunkra kissé balszerencsés, de büszkeségre okot adó őszi döntetlen után reméljük, hogy ezúttal a jó játék mellé több szerencsénk is lesz;  főleg úgy, hogy egy igazán ünnepi hétre tehetnénk fel vele a koronát. Városunk alapításának hetvenedik évfordulójára emlékezve ugyanis Kazincbarcika nagyszabású koncertekkel és tűzijátékkal ünnepelt pénteken.

A csapat eközben természetesen keményen edzett és gőzerővel készült a soron következő, igen nehéznek ígérkező bajnokira.

 

Csábi József együttese jól kezdte a tavaszi szezont, hazai pályán egy utolsó pillanatos góllal győztük le a Credobus Mosonmagyaróvárt. Sőt, a gárda kiválóan folytatta a szereplést, hiszen az eddig hihetetlenül hatékonyan védekező PMFC-t vertük Pécsett 3-0-ra. Utána aztán botlottak a mieink a Siófok otthonában, így most adott a lehetőség a javításra és a visszalépésre, a „nyerő-útra”.

 

„Legutóbb Siófokon kikaptunk 3-0-ra, a hazai csapat nagyon racionális, direkt játékkal győzött le bennünket, amiért nagyon kár – mondta Csábi József az Észak-Magyarországnak. - Az első, korai gól borított sok mindent, s bár utána mozgósítottuk erőinket az egyenlítés érdekében, a házigazda tovább tudta növelni az előnyét. A sportban, a futballban nem mindig a jobbik csapat nyer, ahogyan a Pécs elleni hasonló sikerünk után is azt mondtam, hogy ennyivel nem vagyunk jobbak a baranyaiaknál. Ugyanez igaz a Siófok esetében is, ők sem jobbak ennyivel tőlünk. Vasárnap egy fontos állomáshoz érkezünk, mert egy nagyon jó passzban lévő Vasas érkezik hozzánk. Egy olyan motivált csapatot fogadunk, amelyiknek egy esetleges siker lehetőséget adna a zárkózásra, de akár az előzésre is, hiszen az első két helyezett, a Győr, valamint a Nyíregyháza egymás ellen játszik. Ők más autóban ülnek, mint mi, de mindettől függetlenül nyomni akarjuk a gázpedált. Emlékezetes, hogy az ősszel győzelmi esélyeink voltak a Fáy utcában, a 97. percig 2-1-re vezettünk, a 98. percben egyenlítettek az angyalföldiek. Nagyon várjuk a szurkolókat, itthon sokat tudnak segíteni, remélhetőleg mi is tudunk nekik visszaadni, ahogyan idáig is így volt.

 

Továbbra is sérült Székely Krisztián, viszont Kurdics Levente már bekapcsolódott a teljes értékű edzésmunkába, így elképzelhető, hogy keretben lesz a mai napon.

 


 

A városi ünnepekhez csatlakozva klubunk is programokkal készült a hétvégére, melyről FACEBOOK OLDALUNKON folyamatosan beszámoltunk. Tippjáték keretében csapatunk három tagja szombaton este kisorsolta azt a szerencsés drukkert is, aki vasárnap elvégezheti a Kolorcity Kazincbarcika SC – Vasas FC mérkőzés kezdőrúgását. A játékosokat a klub U9-es korosztályú csapata fogja bekísérni a pályára. Emellett Instagramm oldalunkon nagyot ment aktuális kvízjátékunk is, mellyel egy kicsit felevenítettük az őszi mérkőzés történéseit.

 

 

Sok szeretettel várjuk csapatunk valamennyi szurkolóját, buzdítsuk együtt a csapatot most is!

 

Hajrá, Vegyész! Hajrá, Barcika!

 


A mai mérkőzést online stream-en követhetik nyomon: https://www.youtube.com/watch?v=goLURAMX1Gw

További híreink

U17: egy pont két fordulóból

Dátum: 2024. máj 03. 17:32

Egy döntetlen és egy vereség az elmúlt két meccs nem túl fényes mérlege.

„Idegen” után itthon is egy négyest gurított U15-ös csapatunk

Dátum: 2024. máj 03. 17:00

Szombaton Ongára utazik Balogh József együttese.

A Szombathelyi Haladáshoz látogatunk Anyák napján

Dátum: 2024. máj 03. 10:00

Merre billen a mérleg nyelve? Jelenleg két pont és két helyezés van közöttünk.

Jegyinfók a Haladás elleni találkozóra

Dátum: 2024. máj 02. 14:00

A 31. forduló mérkőzésére a megújult sportkomplexumban kerül sor.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk