Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában a Gyirmót FC Győr csapata érkezik a Kolorcity Arénába.

A Merkantil Bank Liga 24. fordulójában a Gyirmót FC Győr csapata érkezik a Kolorcity Arénába.

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

A Kolorcity Kazincbarcika SC és a Gyirmót FC Győr első találkozója 2017-re datálódik, azóta viszont immár tizenegyedik alkalommal találkoznak majd a felek egymással holnap. Az első kilenc alkalomról ITT írtunk, s bizony a közös történetünk számunkra nem túl kedvező, hiszen bár az első egymás elleni meccset megnyertük, azt nyolc vereség követte.

 

 

Legutóbb az idei szezon 7. fordulójában találkoztunk, méghozzá az Alcufer Stadionban. A meccs ezúttal sem indult biztatóan, Takács Ronald révén már a 4. percben gólra váltotta első helyzetét a hazai csapat.

A bekapott gól után sikerült felpörögni, a 21. percben pedig Pekár László szabadrúgása után – az azóta már nálunk játszó – Pethő Bence balszerencsés mozdulattal öngólt vétett, így hamar egyenlíteni tudtunk. Sajnos azonban nem maradtunk lendületben, újabb tíz perc játék után a gyirmótiak visszaszerezték az előnyt, Madarász Márk talált a kapuba, Pethő ezúttal gólpasszal javította korábbi hibáját.

A szünetben Csábi József cserével frissített, ismét a mieink vették át a kezdeményezést, majd néhány perccel a kezdés után Medgyes Zoltán is „besegített”. A hazaiak játékosa a játékvezető orra előtt bemutatott műeséséért megkapta második sárga lapját, így emberhátrányba került a Gyirmót. Két perccel a piros lap után Csilus Tamás ívelését Kotula Máté vette át, majd centerezett, a kapu előtt pedig a védősorból érkező Papp Milán fejjel egyenlített.

 

 

A hátralévő bő félórában az emberelőnyt nem sikerült újabb gólra váltanunk, sőt a hazaiak is veszélyes kontrákat vezettek, így talán igazságos eredmény született, maradt a 2-2-es döntetlen.

Ezzel a győri kék-sárgák elleni nyolc mérkőzésből álló vereségsorozatunk megszakadt, de maradéktalanul nem lehettünk elégedettek.

 

Csábi József vezetőedző akkor, a találkozó után így értékelt:

Kétszer talpra álltunk és kiegyenlítettünk, ez egy nagyon nagy dolog, s ezáltal ez az egy pont kifejezetten értékes. Viszont a végén megnyerhettük volna a mérkőzést, emberelőnyben voltunk, jól kibontottuk a védelmüket, meg is voltak a helyzeteink, vagyis a végén elszalasztottuk a győzelmet. De ha összességében nézem, akkor pedig azt kell mondanom, az első félidő alapján elégedettnek kell lennünk a döntetlennel.

Ezúttal hazai pályán csaphatunk össze a Gyirmóttal, akik továbbra is jó formában vannak, de a vereségsorozatot követő döntetlen után most egy győzelemnek kellene jönnie.

 

 

Szurkoljuk ki együtt vasárnap 17 órától a Kolorcity Arénában!

 

Hajrá Vegyész!

HajráBarcika!

További híreink

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk