Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Behívót kapott az U20-as válogatott keretbe Dobozi Krisztián!

Behívót kapott az U20-as válogatott keretbe Dobozi Krisztián!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Klubunk és szakmai stábunk rendkívül büszke arra, hogy fiatal játékosunk, Dobozi Krisztián teljesítményével felhívta magára a magyar korosztályos válogatott szakvezetője, Babó Levente figyelmét is.
Krisztián a téli szünetben érkezett hozzánk, s kapta meg első magyarországi profi szerződését a Kolorcity Kazincbarcika Sport Clubnál. Vég Csongor sportigazgató és Csábi József vezeteődző egyaránt nagyon büszkék arra, hogy mennyit fejlődött játékosunk és hogy a korosztályos válogatottnál is felfigyeltek rá. Ez ismét egy szép siker és visszajelzés a szakmai munkára nézve.

 

Dobozi Krisztián a múlt héten jó játékával és első magyarországi, kazincbarcikai góljával is tudta támogatni csapatunkat, s ezt követően jött az igazi meglepetés, a válogatott behívó.

 

Nagyon boldog vagyok, hogy meghívót kaptam az U20-as korosztályos magyar válogatottól, igazán nem gondoltam, hogy rövid időn időn belül ilyen sok minden fog történni velem, ráadásul csupa jó dolog.

Nagyon üszkén és motiváltan fogom viselni a magyar mezt!


A 2004-es és 2005-ös születésű játékosokból álló korosztályos válogatott a bajnoki szünet alatt két felkészülési mérkőzést fog játszani Izland ellen.

Március 20-án, szerdán, illetve 22-én, pénteken egyaránt 15.30-tól a gyirmóti ALCUFER Stadionban lépnek pályára Dobozi Krisztiánék.


Babó Levente a következőt nyilatkozta a behívást követően az MLSZ hivatalos oldalán:

 

A 2005-ös születésű játékosokkal már ősszel is együtt dolgoztam, így velük kapcsolatban naprakész információim voltak, az elmúlt bő két hónapban pedig igyekeztem alaposan feltérképezni a 2004-es korosztály játékosait is. A keret kialakításakor folyamatosan egyeztettem az U21-es válogatott szövetségi edzőjével, korábban Gera Zoltánnal, az utóbbi hetekben pedig Szélesi Zoltánnal, elsősorban azokat a labdarúgókat igyekeztünk meghívni, akik eséllyel pályáznak arra, hogy a későbbiekben az U21-es válogatottban szerepeljenek. A válogatásnál előnyt élveztek azok, akik rendszeresen játszanak klubcsapatukban. Az izlandiak az U19-es és az U21-es korosztályban is rendre erős csapatot tudnak kiállítani, az utóbbi időszakban mindkét korosztályban szoros meccset játszottunk ellenük, hasonlóan kiélezett összecsapásra számítok az előttünk álló két mérkőzésen is.

 

Gratulálunk Dobozi Krisztiánnak és nagyon szorítunk neki a minél jobb és eredményesebb szereplés érdekében!

 

 

Szintén nagyon örömteli, hogy korábbi játékosunk, s jelenleg a DVTK kooperáció keretében nálunk is pályára lépő Tóth Balázs ismét tagja az U21-es válogatottnak. S bár a hivatalos szövetségi oldal kazincbarcikaiként szerepelteti Balázst, ő már jelenleg a Diósgyőr játékosaként kapta a válogatott meghívót. Szívből gratulálunk, és büszkék vagyunk az ő sikerére is, hiszen korábban kazincbarcikaiként figyeltek fel rá, illetve a mai napig edz és játszik a Kolorcity csapatában is.

 

 

Hajrá srácok!!!

 

 

További híreink

Képesek vagyunk bravúrokra

Dátum: 2024. ápr 28. 13:00

A Budapest Honvéd elleni bajnokira készülünk a Merkantil Bank Liga 30. fordulójában.

Három pontot hoztunk el ősszel Kispestről

Dátum: 2024. ápr 27. 15:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában a Budapest Honvéd lesz a vendégünk.

Megcsinálta a csapat; megnyerték a rangadót és átvették a vezetést Asszony Béla srácai!

Dátum: 2024. ápr 27. 11:53

A múlt vasárnapi kőkemény rangadó után Debrecenbe utazik az U14.

U13: Ma délután hazai pályán játszik csapatunk

Dátum: 2024. ápr 27. 11:27

Érdekes és izgalmas mérkőzésekkel a hátunk mögött lépünk pályára a Sárospatak ellen.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk