Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Csábi József: nem lehet és szabad megnyugodni

Csábi József: nem lehet és szabad megnyugodni

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Március 17-én vasárnap 14 órától a Szőnyi úton, a BVSC Stadionban lép pályára a Kolorcity Kazincbarcika SC. A két csapat között jelenleg hat pont a különbség a tabellán, a mieink a 8. helyen állnak harminchárom egységgel, a zuglói kék-sárgák pedig a 13. pozíciót foglalják el az eddig megszerzett huszonhét pontjukkal.

 

Csapatunk vezetőedzője, Csábi József szokás szerint megyei napilapunknak, az Észak-Magyarországnak nyilatkozott a mérkőzésről. Mint mondta, célunk eléréséig nem nyugodhatunk meg, de szeretnénk, ha ez nem maradna az utolsó pillanatra. Hiszen ez lehetőséget adna arra is, hogy a jövőről gondolkodjunk, vagyis mindenki – edző, játékos, vezető – szeretne feljebb lépni. A nyilatkozatban külön szót ejtett a Gyirmót ellen debütáló Varga Józsefről: a harmincnégyszeres válogatott labdarúgó végig játszotta a találkozót. Csábi József kitért arra is, hogy félidőben egy fejsérülés miatt le kellett cserélnie Heil Valter csapatkapitányt, ami után Vargát vezényelte vissza a védelem tengelyébe, s a rutinos játékos jól le is hozta a meccset.

 

A csapat a héten a normál menetrend szerint végezte az edzésmunkáját, s a korábbi hetekhez hasonlóan sajnos most is vannak sérültjeink szép számmal: Heil Valter és Kártik Bálint fejsérülésük miatt könnyített munkát végeztek, Papp Milán és Kotula Máté rehabilitációs edzéseken vettek részt. Székely Krisztián is megkezdte a vállsérülés utáni edzésmunkát, rá biztosan nem számíthat a vezetőedző. Kurdics Levente azonban – az előző két meccshez hasonlóan – keretben lehet.

 

Csábi József szólt aktuális ellenfelünkről is. Mint mondta, a BVSC-nek nem csak az anyagi háttere, de a futballja is stabil, a csapat játékát egy komoly élvonalbeli rutinnal rendelkező tengely szabhatja meg. Vezetőedzőnk teljesen másfajta csatára számít, mint amilyen a Gyirmót elleni volt, s hangsúlyozta, hogy nagyon „tekerni kell” az eredményért a Szőnyi úton.


A JÁTÉKVEZETŐ

 

A mérkőzés játékvezetője Takács Tamás lesz. A harmincöt éves sporttárs mondhatjuk, hogy gyakori közreműködő mérkőzéseinken, hiszen tizennyolcadik alkalommal dirigálja majd a Kazincbarcika meccsét. Mérlegünk nála eddig hat győzelem, öt döntetlen és hat vereség. Segítői az oldalvonalak mellett Dobos Dávid és Vrbovszki Pál lesznek.

További híreink

Hetedszer játszunk a Haladással

Dátum: 2024. máj 04. 16:00

Ősszel döntetlen lett az eredmény, holnap este vajon ki fog örülni jobban?

Asszony Béla: Igazi csapat voltunk ma is!

Dátum: 2024. máj 04. 15:00

Listavezetőként érkezett és úgy is távozott az U14!

U17: egy pont két fordulóból

Dátum: 2024. máj 03. 17:32

Egy döntetlen és egy vereség az elmúlt két meccs nem túl fényes mérlege.

„Idegen” után itthon is egy négyest gurított U15-ös csapatunk

Dátum: 2024. máj 03. 17:00

Szombaton Ongára utazik Balogh József együttese.

Mérkőzések

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk