Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/Hozzuk ki a maximumot!

Hozzuk ki a maximumot!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Az Aqvital FC Csákvár ellen hazai környezetben játszott 1-1-es döntetlen után csapatunk ezúttal ismét útra kelt tegnap, hogy ma a Merkantil Bank Liga 5. helyezettje, a HR-Rent Kozármisleny ellen szerezzen minél több pontot.

 

Nem a legideálisabb előjelekkel és feltételekkel készültünk erre a nehéz mérkőzésre. Csábi József elmondta, hogy a múlt heti találkozót követően még több sérülttel kellett számolnia a szakmai stábnak, ami nem könnyíti meg a helyzetünket.

Székely Krisztián, Papp Milán és Kovács Szabolcs már jónéhány meccs óta nem álltak a vezetőedző rendelkezésére sérülésük miatt, ehhez a kiscsapathoz csatlakozott előbb Csilus Tamás, most pedig Patrick Gânțe és Szekszárdi Milán, akik a Csákvár elleni találkozón sérültek meg. Pozitív hír viszont, hogy Kurdics Levente és Kotula Máté a jelek szerint már bevethető lesz vasárnap.

 

Csábi József elismerte, vékonyabb lett a keret a maródiak miatt, ám mint mondta, a fiúk próbálják állni a sarat. Vezetőedzőnk beszélt a Merkantil Bank Liga tabellájáról is, ismét kiemelve, „gyilkos” bajnokság az idei a sok kieső csapat miatt. Hangsúlyozta azt is, hogy mi előre tekintünk és előre gondolkodunk, de néha bele-bele kell nézni a visszapillantó tükörbe is.

Az ellenfélről vezetőedzőnk elismerően nyilatkozott. Mint mondta, a HR-Rent Kozármisleny mindenki várakozásait felülmúlva szerepel a szezonban. Ám kiemelte azt is, hogy nekünk most nem szabad tisztelnünk az eredményeiket, hanem ki kell hoznunk magunkból a maximumot, ahogyan ősszel is tettük, hiszen akkor sikerült legyőznünk őket. Vezetőedzőnk a szokásos, meccs előtti összegzése teljes terjedelmében ITT olvasható.

 

A HAZAIAK

 

Nincs egyszerű helyzetben a kozármislenyiek vezetőedzője, Aczél Zoltán sem, hiszen két alapemberét eltiltás miatt lesz kénytelen nélkülözni vasárnap. A góllövőlistát vezető, tizenöt találatnál járó Kirchner György az ötödik sárga lapját gyűjtötte be a múlt heti PMFC elleni meccsen, míg Horváth Dánielt kiállították ugyanott, ők ketten tehát maximum a lelátón lehetnek majd jelen.

 

A JÁTÉKVEZETŐ

 

A találkozó játékvezetője Jakab Árpád lesz majd, aki első alkalommal vezet majd nekünk másodosztályú meccset. A harminchét éves sípmesterrel ugyanakkor az NB3-ban négyszer is találkozhattunk már különböző mérkőzéseinken, melyeken a mérlegünk két győzelem, egy döntetlen és egy vereség. Segítői vasárnap délután Baghy Csaba és Sinkovicz Dániel lesznek az oldalvonalak mellett, valamint Szommer Attila tartalék játékvezetőként.

 

HOGY KÖVETHETŐ NYOMON A MÉRKŐZÉS?

 

A mérkőzésről élő stream nem lesz, de itt a weboldalon, illetve közösségi profilunkban szöveges tudósítás során nyomon tudják követni a találkozót.

További híreink

Jegyinfók a Haladás elleni találkozóra

Dátum: 2024. máj 02. 14:00

A 31. forduló mérkőzésére a megújult sportkomplexumban kerül sor.

Bajnokavatás elhalasztva, Ajkán kapott ki a Spartacus

Dátum: 2024. máj 01. 09:00

Kitekintő a Merkantil Bank Liga 30. fordulójára.

Oda-vissza legyőztük a Honvédot, s a tabellán is megelőztük

Dátum: 2024. ápr 29. 18:00

Csábi József: ez a meccs a szív diadala volt!

A KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC HIVATALOS KÖZLEMÉNYE

Dátum: 2024. ápr 29. 14:00

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában történt rendkívüli események kapcsán.

Eredmények

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk