Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A felméréseket követően megkezdődött a felkészülés a következő bajnoki szezonra

A felméréseket követően megkezdődött a felkészülés a következő bajnoki szezonra

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Nagy volt a nyüzsgés a Kolorcity Kazincbarcika háza táján hétfő délután, hiszen ekkor kezdte meg az érdemi munkát az NB2-es felnőtt keret. A klub főhadiszállásaként funkcionáló kiszolgáló épület, illetve környezetének felújítása, átalakítása miatt átmenetileg a régi székházba költözött minden és mindenki. Nyilván kicsit szűkösek így a lehetőségek, de ezt az ideiglenes helyzetet muszáj elfogadni, hiszen a felújítást követően kényelmes, komfortos és méltó körülmények várják majd a csapatokat, vendégeket.

Őszinte, következetes, szigorú, de emberséges

Ezt ígérte Erős Gábor, a Kolorcity Kazincbarcika új vezetőedzője, aki a tréninget megelőzően tartott egy rövid csapatértekezletet a megjelenteknek. Rövid bemutatkozásában elmondta, hogy milyen edzésmunkát, életvitelt és mentalitást vár el azoktól, akik a kerete tagjai lesznek; melyek azok a tulajdonságok és dolgok, amit elvár és preferál a játékosoktól. De azt is kiemelte, mi az, ami nem fér bele a mindennapokba, akár emberként, akár futballistaként.

Jó hangulatú „beköszönőjében” azt ígérte, hogy mindig őszinte, következetes, megfelelően szigorú, ugyanakkor emberséges lesz a játékosaival. Azt is felvázolta, mi az, amit a kerettagoktól mindenképpen elvár: alázat, fegyelmezettség, magas szintű munkamorál, egységesség és kiváló csapatszellem pályán belül, s azon kívül is.

Kettő híján harminc

Az első hivatalos edzésen huszonnyolc játékos jelent meg. A régi keretből hiányzott Szekszárdi Milán és Dobozi Krisztián, akik kölcsönben játszottak Kazincbarcikán, s a szezon végét követően visszatértek anyaklubjukhoz; lletve az a Papp Milán és Kotula Máté sem, akik – ahogy korábban már bejelentettük – a Kecskeméthez igazoltak.

A többiek szerződésüknek megfelelően munkára jelentkeztek, még akkor is, ha esetleg sérülésük nem tette lehetővé, hogy a csapattal együtt edzenek. Saját nevelésű fiatalunk, Fejes Ádám is visszatért, bár elsősorban még rehabilitációs munkát végez Rácz Annával.

A korábbi diósgyőri alakulatból Tóth Balázs az élvonalba feljutott Nyíregyháza játékosa lett, így három kapus, Megyeri Gábor, Bánhegyi Bogdán és Király Mátyás edzett tegnap Botló Ádám kapusedző irányításával. A korábbi kerettagokon kívül már hétfőn voltak próbajátékosok a klubnál, s ahogy ilyenkor lenni szokott, lesznek is folyamatosan, hiszen ez az időszak arról szól, hogy a kereslet-kínálat piacán összetalálkozzanak az igények és elvárások. E tekintetben – hasonlóan vetélytársainkhoz, s leginkább taktikai okokból – neveket nem kívánunk közzé tenni,, de ha lesz befutó, vagyis olyan futballista, aki a jövőben biztosan a Kolorcity Kazincbarcika játékosa lesz, külön anyagban beszámolunk róla. Ahogyan az esetleges távozók kapcsán is informáljuk olvasóinkat. A sportszakmai vezetés kőkeményen dolgozik azon, hogy klassz, és ütőképes csapatunk legyen a jövőben is, mert CSAK A BARCIKA!!!

További híreink

Meccsterhelés pipa!

Dátum: 2024. szept 06. 07:30

A nyári felkészülési mérkőzés visszavágója lesz ma Kisvárdán.

Ma délben elindul a jegyértékesítés a DVTK elleni MOL Magyar Kupa találkozóra

Dátum: 2024. szept 05. 11:18

A mérkőzésre csak személyesen lehet jegyet váltani.

Ma hetedik alkalommal öltheti magára a címeres mezt Debreceni Ákos!

Dátum: 2024. szept 05. 09:37

Védőnk az U21-es válogatott tagjaként játszhat ma 17.45-től.

Vereség a szezonnyitón

Dátum: 2024. szept 05. 08:25

Boros László: ettől a meccstől függetlenül ez egy nagyon jó szezon lehet, ha nem térünk le az útról.

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk