Kazincbarcikai Sport Club
https://kbsc.hu/A Barcika éve lehet a következő – de már a jövő csapatát is építjük!

A Barcika éve lehet a következő – de már a jövő csapatát is építjük!

Szerző:

Göndör Judit

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Hírek az NB2-es csapatról

Jó hangulatú és tartalmas szurkolói ankétot tartott a Kolorcity Kazincbarcika SC szerda este, melyet megelőzően nyílt edzésre is várta az érdeklődőket a klub.

Míg az edzés a Pete András Stadionban, addig az ankét a Kolorcity Arénában volt, ahol szép számú szurkoló találkozott Koszta Péter sportigazgatóval, Erős Gábor vezetőedzővel, s az NB2-es keret új játékosaival.

 

 

Lucas, Szujó Attila, Herjeczki Kristóf, Katona István, Pintér Ádám, Fadgyas Tamás, Szabó Máté, Polgár Kristóf, Bódi Ádám – sorrendben ezek az új srácok érkeztek 2024 nyarán a klubhoz, s mutatkoztak be pár mondatban a drukkereknek.

Mindannyian nagy tapsot kaptak, mint ahogy Erős Gábor vezetőedzőt is komoly tisztelet, szeretet és érdeklődés övezte „székfoglaló” beszéde során. A mester türelmet és bizalmat kért a szurkolóktól, hiszen egy nagyon komoly átalakuláson megy át a keret; játékrendszert is váltottak, aminek hatékonyságához új profilú játékosokra, majd azok „összeérésére” volt, van szükség. Ez a komoly és kemény tréningek ellenére is hosszabb idő, de hittel, bizalommal és támogatással elérhető bármi.

 

 

Az ankéton vezetők és szurkolók is megfogalmazták, hogy a most kezdődő szezon egy kiemelkedően jó éve lehet a klubnak, minden törekvése erre irányul a vezetőknek. S ahogy Koszta Péter sportigazgató fogalmazott: amíg korábban szinte elképzelhetetlen volt az, hogy élvonalbeli játékosok erősítsék a Kazincbarcika csapatát, az most realitás lett, hiszen Varga József, Lucas és Bódi Ádám mellett még számos most igazolt fiatalnak van élvonalbeli tapasztalata. Emellett azt is hozzátette, hogy az MLSZ fiatalokra vonatkozó szabályai és előírásai folyamatos megújulásra, ugyanakkor előregondolkodásra készteti a klubokat; így mind a mostani igazolásokkal, mind pedig a DVTK-val kötött kooperációs megállapodással már most elkezdtük a jövő csapatát (is) építeni.

 

 

A szurkolói ankéton emellett szó esett számos aktualitásról, bemutatták a csapat új és rendkívül trendi mezét, valamint közös fotózásra és kötetlen beszélgetésre is sor került.

 

További híreink

„Mindig újabb gólokra törekszünk”

Dátum: 2024. okt 17. 14:15

Herjeczki Kristófot kérdeztük az eddigi szezonról, a válogatott szünetről és a vasárnapi, Ajka elleni meccsről.

Újra úton – Ajkára látogatunk vasárnap

Dátum: 2024. okt 15. 17:17

Jegy- és meccsinfó a Merkantil Bank Liga 10. fordulójára

Az első kilenc forduló számokban

Dátum: 2024. okt 14. 17:20

Statisztikák a válogatott szünetre

Utánpótlás hírek – Két győzelem, egy döntetlen, egy vereség

Dátum: 2024. okt 14. 12:40

A mögöttünk hagyott hétvégén négy korosztály játszott bajnoki meccset a fiúknál

Mérkőzések

Eredmények

Klubunk támogatói



 

 

 


 

 

KBSC Galéria

Közösségi média

Szurkoljunk